Άρης: Ένα μήνα εκτός ο Ιτούρμπε

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη Χουάν Ιτούρμπε υπέστη μερική ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου και θα μείνει εκτός γηπέδων για περίπου ένα μήνα

Άρης: Ένα μήνα εκτός ο Ιτούρμπε

Σοβαρός αποδείχτηκε ο τραυματισμός του Χουάν Ιτούρμπε στον Άρη. Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε μερική ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου στο γόνατο και το γεγονός αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα.

Όσον αφορά τον Φακούντο Μπερτόγλιο, ο οποίος αποχώρησε κι αυτός τραυματίας από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο και θα μείνει κι αυτός εκτός δράσης για κάποιο διάστημα.

Από την σημερινή (23/9) προπόνηση απουσίαζε και ο Λούμορ Αγκμπενιένου καθώς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Η σημερινή προπόνηση διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το ένα γκρουπ έκανε αποθεραπεία, ενώ το δεύτερο ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις ταχυδύναμης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων. Αύριο, Παρασκευή, η προπόνηση θα γίνει το πρωί στο «Δασυγένειο».