Ατρόμητος: Νέα σενάρια για Λόπεθ

Μετά και τη βαριά ήττα από τον Βόλο (3-0) ο τεχνικός του Ατρόμητου, Άγχελ Λόπεθ βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Νο1 στη λίστα ο Αργύρης Γιαννίκης

Ατρόμητος: Νέα σενάρια για Λόπεθ

Ο Ατρόμητος γνώρισε βαριά ήττα (3-0) από το Βόλο στο Πανθεσσαλικό για την 3η αγωνιστική της Super League 1. Δεύτερο κακό αποτέλεσμα για τους Περιστεριώτες που έχουν έναν βαθμό - αυτόν στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό - και βρίσκονται στην 11η θέση της βαθμολογίας.

Ο Άγχελ Λόπεθ είναι σε δύσκολη θέση. Και παρότι η ΠΑΕ τον στήριξε μετά την άσχημη εμφάνιση με τον Παναιτωλικό (1-2), την τελευταία ώρα υπάρχουν νέα σενάρια για το μέλλον του στην αθηναϊκή ομάδα. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Αργύρης Γιαννίκης είναι πρώτος στη λίστα για να τον αντικαταστήσει.

Πάντως οι «κυανόλευκοι» συνεχίζουν ως έχουν μέχρι στιγμής αφού μπροστά τους έχουν τη δύσκολη αναμέτρηση με τον Άρη.

Το βέβαιο είναι πως με την επιστροφή της αποστολής, ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Σπανός, θα καθίσει κάτω με τους συνεργάτες του και θα κοιτάξουν πως θα αλλάξουν την εικόνα ενόψει της συνέχειας. Ακολουθεί το δύσκολο ματς με τον Άρη στο Περιστέρι τη Δευτέρα.

Ο προβληματισμός είναι έντονος, όχι γιατί η ομάδα δεν κερδίζει ή δεν παίρνει βαθμούς αλλά γιατί η εικόνα της δεν είναι καθόλου καλή. Σαφώς και μιλάμε για έναν Ατρόμητο που έκανε πάρα πολλές μεταγραφές και δεν είναι εύκολο για έναν προπονητή να έχει έτοιμη την ομάδα, ωστόσο η εικόνα του Ατρόμητου στον Βόλο ήταν αποκαρδιωτική...