Βόλος - Ατρόμητος 3-0: «Τρένο» η ομάδα του Αμπασκάλ (Highlights)

Ο Βόλος με γκολ των Ροσέρο (59'), Φαν Βέερτ (90'), Τερεζίου (96') κέρδισε 3-0 και τον Ατρόμητο, έκανε το τρία στα τρία και είναι μόνος πρώτος. Χωρίς νίκη οι Περιστεριώτες. 

Βόλος - Ατρόμητος 3-0: «Τρένο» η ομάδα του Αμπασκάλ (Highlights)

Ο Βόλος μπήκε καλύτερα στο ματς, απέναντι σε έναν Ατρόμητο που είχε μείνει στο Περιστέρι. Οι φιλοξενούμενοι μέχρι και το 10' ζήτημα είναι εάν πέρασαν τη σέντρα, με τους Θεσσαλούς να πιέζουν, να κυκλοφορούν την μπάλα, να κερδίζουν το πέναλτι (4') που πήρε πίσω ο Τζήλος (πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο) αφού είδε και ο ίδιος τη φάση και να έχουν καλές στιγμές, ιδίως με τον Γκρίλο στις στημένες φάσεις.

Ο Ατρόμητος που είχε νέα πρόσωπα στην επίθεση (Σπιριντόνοβιτς, Κωτσόπουλος) κάπως μετά το 20-25 κράτησε μπάλα, χωρίς να σημαίνει πως έδειξε κάτι και η αλήθεια είναι πως προβλημάτισε για ακόμη μια φορά, σε ένα 45λεπτο όπου υπήρξαν φωνές για τη διαιτησία και από τους φιλοξενούμενους για τη φάση του 28' όπου σκόραρε ο Βασιλαντωνόπουλος αλλά η φάση σταμάτησε με την μπάλα να είναι στον αέρα!

Βόλος - Ατρόμητος: Γκολ και φάσεις του αγώνα (vids)

Στην επανάληψη, ο Ατρόμητος αν και είχε την μπάλα στα πόδια του στο ξεκίνημα, δεν μπορούσε να βγάλει μια φάση της προκοπής και ο Βόλος που στο πρώτο μέρος δεν βρήκε στόχο, στην επανάληψη στην πρώτη του καλή στιγμή σκόραρε με τον Ροσέρο (59') και αυτό το 1-0 η αλήθεια είναι πως όχι μόνο το κράτησε με σχετική ευκολία, αλλά με τον Φαν Βέερτ στο φινάλε έκανε και το 2-0 με πέναλτι που κέρδισε ο εξαιρετικός σε έναν ακόμη αγώνα του Βόλου ο Μπαρτόλο. Ο τελευταίος...έφτιαξε και το 3-0 για τον Τερεζίου στην τελευταία φάση του αγώνα, απέναντι σε έναν Ατρόμητο που δεν υπήρχε στο γήπεδο!

«ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ»

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό

Βόλος – Ατρόμητος 3-0

Διαιτητής: Tζήλος (Λάρισας)

Σκόρερ: 59’ Ροσέρο, 90' Φαν Βέερτ, 96' Τερεζίου

Κίτρινες: Πουρίτα, Κουλούρης, Γκρίλο, Φεράρι, Στρούγγης

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν – Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι – Τσοκάνης, Φερνάντες (84' Σοάρες), Μπαρτόλο – Ρεγκατίν, Ροσέρο 7 (67’ Νίνης), Φαν Βέερτ (94' Τερεζίου)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πίριτς – Βασιλαντωνόπουλος (88' Κιβρακίδης), Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο – Ντένιτς, Σάλομον (71’ Αθανασίου), Κωτσόπουλος, Μουνίθ – Σπιριντόνοβιτς (71’ Τζαβίδας), Κουλούρης