Σπανός: «Ικανοποιημένος με τον τρόπο που έπαιξαν τα παιδιά»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός μετά τη «λευκή» ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νεάπολη. 

Σπανός: «Ικανοποιημένος με τον τρόπο που έπαιξαν τα παιδιά»

Μετά και τη σημερινή «λευκή» ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νεάπολη, ο Ιωνικός έφτασε τους τέσσερις βαθμούς στις πρώτες τρεις αγωνιστικές.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων», Δημήτρης Σπανός μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και δήλωσε ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιξαν οι ποδοσφαιριστές του.

«Θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο πιεστικοί. Να βάζουμε τη μπάλα στην εστία, κάτι που δεν κάναμε σήμερα με τον ΠΑΣ Γιάννινα».

Για την εικόνα του αγώνα: «Οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν. Έχουμε το ίδιο σκεπτικό, λειτουργούμε με τον ίδιο τρόπο. Είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που έπαιξαν τα παιδιά».

Για τη διοίκηση και τον Ιωνικό: «Είναι μια ομάδα, στην οποία οι άνθρωποι που διοικούν έχουν βάλει χρήματα. Τα παιδιά που είναι στην ομάδα έχουν εμπειρία, γνωρίζουν την Super League»

Για τον Μάναλη: «Πιστεύω πολύ στον Γιώργο (σ.σ Μάναλη), ίσως έπρεπε να τον βάλω νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τα προβλήματα πριν την αναμέτρηση: «Αρχίσαμε χωρίς τους δύο βασικούς εξτρέμ. Έχουμε μάθει να ζούμε με τη δυσκολία. Κάνουμε την προσπάθεια μας με το υλικό που έχουμε, όλοι οι παίκτες μου έπαιξαν καλά. Ακόμα και ο Ντάλσιο που είχε χρόνια να παίξει σε αυτή τη θέση».