Οπαδοί Γαλατασαράι: «Γιατί δεν πήραμε Γκάρι και Ονιεκούρου;»

Οι οπαδοί της Γαλατασαράι "βράζουν" με το κάκιστο ξεκίνημα που έχει κάνει η ομάδα τους στο πρωτάθλημα και θυμήθηκαν τον Ροντρίγκες και τον Ονιεκούρου.

Οπαδοί Γαλατασαράι: «Γιατί δεν πήραμε Γκάρι και Ονιεκούρου;»

Πολύ άσχημο ξεκίνημα έχει κάνει στο τουρκικό πρωτάθλημα η Γαλατασαράι, η οποία μετά από έξι ματς έχει πανηγυρίσει μόλις δύο νίκες και έχει συγκεντρώσει μόλις οκτώ βαθμούς. Προέρχεται μάλιστα από δύο συνεχόμενες ήττες από την Αλάνιασπορ και την Καϊσέρισπορ χωρίς να καταφέρει να πετύχει ούτε ένα γκολ σε κάποιο από αυτά τα ματς.

Αυτή η κακή εκκίνηση έχει προκαλέσει μεγάλη γκρίνια στις τάξεις των οπαδών της Γαλατά και αρκετοί έχουν θυμηθεί τον Χένρι Ονιεκούρου και τον Γκάρι Ροντρίγκες, οι οποίοι συνεχίζουν την καριέρα τους στον Ολυμπιακό.

Ο πρώτος είναι βασικός με την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ ο δεύτερος πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε από τους πρωταθλητές Ελλάδας και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του τις επόμενες ημέρες.

Οι οπαδοί της Γαλατασαράι "βράζουν" με την εικόνα της ομάδας τους και την ίδια ώρα τα έχουν βάλει με τη διοίκηση. «Εμείς δεν μπορούσαμε να πάρουμε τον Ονιεκούρου και τον Ροντρίγκες;», αναρωτιούνται στα social media οι φίλοι της τουρκικής ομάδας.

Στο μεταξύ όσον αφορά στον Γκάρι έχει αφήσει καλές εντυπώσεις ο βαθμός ετοιμότητας του και αναμένεται να είναι στη διάθεση του Μαρτίνς στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.