Βόλος - Ατρόμητος 3-0: Γκολ και φάσεις του αγώνα (vids)

Με τον αγώνα ανάμεσα στον Βόλο και τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό στάδιο (20:30) κλείνει η 3η αγωνιστική της Super League. Παρακολουθήστε γκολ και φάσεις από το παιχνίδι.

Βόλος - Ατρόμητος 3-0: Γκολ και φάσεις του αγώνα (vids)

Η αναμέτρηση του Βόλου με τον Ατρόμητο ολοκληρώνει σήμερα (23/9) το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Το παιχνίδι γίνεται στο Πανθεσσαλικό στάδιο και έχει ώρα έναρξης τις 20:30.

Οι μεν Θεσσαλοί στην προηγούμενη αγωνιστική πέρασαν με εντυπωσιακό διπλό (1-3) από τη Ριζούπολη, οι δε Περιστεριώτες υπέστησαν ήττα-σοκ με ανατροπή από τον Παναιτωλικό με σκορ 1-2.

Η 20μελής αποστολή του Βόλου αποτελείται από τους Κότνικ, Κλέιμαν, Κούζντρα, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνη, Μπαριέντος, Νίνη, Σοάρες, Φερνάντες, Μεταξά, Βοϊτκόφσκι, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Τερεζίου και Φαν Βέερτ.

Την 21μελή αποστολή του Ατρόμητου συγκροτούν οι Πίριτς, Μανδάς, Γιαννιώτης, Βασιλαντωνόπουλος, Κιβρακίδης, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Γκαλβάο, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Αθανασίου, Ντένιτς, Νάτσος, Καρτάλης, Σάλομον, Μουνίθ, Πισάνο, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Κωτσόπουλος και Τζαβίδας.

Παρακολουθήστε εδώ τα γκολ και στιγμιότυπα της συνάντησης στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας: