Βαρέλα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Ελάτε να κερδίσουμε την ΑΕΚ» (vid)

Κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ από τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας, Φερνάντο Βαρέλα, ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Βαρέλα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Ελάτε να κερδίσουμε την ΑΕΚ» (vid)

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Βαρέλα έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας ενόψει του πρώτου ντέρμπι της σεζόν, με αντίπαλο την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Βαρέλα ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη.

«Τελειώσαμε το παιχνίδι και πήραμε μια καλή νίκη. Εδώ πάντα περνάμε δύσκολα, περάσαμε δύσκολες στιγμές, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως κερδίσαμε. Συνεχίζουμε στο δρόμο που έχουμε χαράξει.

Παίξαμε για να κερδίσουμε και αυτός είναι ο στόχος. Σε κάθε αγώνα να δίνουμε τα πάντα. Να βγάζουμε τον εαυτό μας στο γήπεδο και να κερδίζουμε.

Είμαι χαρούμενος, όπως είναι και η ομάδα. Τώρα πηγαίνουμε σπίτι με το αεροπλάνο και σας περιμένουμε στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ για να κάνετε όπως πάντα το γήπεδο όμορφο και για να κερδίσουμε. Είμαστε μαζί ως το τέλος οικογένεια του ΠΑΟΚ».

Η ομάδα του Λουτσέσκου μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, κέρδισε εκτός έδρας Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό χωρίς να εντυπωσιάσει και τώρα έχει στρέψει την προσοχή της στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα.