Άρης-Παναθηναϊκός 1-0: Γιοβάνοβιτς: «Μας πληγώνουν οι δύο ήττες»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε για τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του Παναθηναϊκού, ο οποίος αυτή τη φορά έχασε από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Άρης-Παναθηναϊκός 1-0: Γιοβάνοβιτς: «Μας πληγώνουν οι δύο ήττες»

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός ήταν παραγωγικός και σκόραρε τέσσερις φορές κατά του Απόλλωνα, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι "πράσινοι" ηττήθηκαν από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ήρθε και δεύτερη συνεχόμενη ήττα αυτή τη φορά από τον Άρη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του έχασε και τα δύο ματς με παρόμοιο τρόπο. Επισήμανε ακόμη ότι οι δύο συνεχόμενες ήττες πληγώνουν την ομάδα του.

«Σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια δεχτήκαμε γκολ στην αρχή και στη συνέχεια δεν μπορούσαμε να ανατρέψουμε το σκορ. Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε, δεν είχε πολύ μεγάλη ποιότητα με τις ομάδες να εναλλάσσονται στον έλεγχο του παιχνιδιού. Νομίζω ότι δεν δικαιούμαστε να χάσουμε, όμως χάσαμε από αυτή τη φάση που έγινε στην αρχή του παιχνιδιού.

Σίγουρα είναι πρόβλημα όταν χάνεις δύο συνεχόμενα παιχνίδια. Τα χάσαμε με παρόμοιο τρόπο, όμως πιστεύω πως είμαστε ομάδα που προσπαθεί αρκετά στον αγωνιστικό χώρο και είναι σίγουρο ότι με το χρόνο θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στο γήπεδο, όσο οι παίκτες που ήρθαν το τελευταίο διάστημα περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί μας. Όμως οι δύο ήττες δεν παύουν να μας πληγώνουν».