Βρουσάι: «Βγάλαμε αυτοματισμούς» (vid)

Το δικό του σχόλιο έκανε ο Μάριος Βρουσάι μετά την εντός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα Σμύρνης με 4-1. 

Βρουσάι: «Βγάλαμε αυτοματισμούς» (vid)

Το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ έγραψε ο Μάριος Βρουσάι στον αγώνα του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Κριτική παικτών: Ξέσπασμα Τικίνιο, εξαιρετικός Κούντε

Ο μεσοεπιθετικός της ομάδας του Πειραιά σχολίασε στη NOVA το γκολ που σημείωσε αλλά και την συνολική απόδοση των «ερυθρόλευκων».

Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης 4-1: Έδειξε τα δόντια του με γκολάρες (highlights)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα συναισθήματα του μετά το γκολ που πέτυχε: «Αυτό που κρατάμε πρώτα από όλα είναι το αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα είμαι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα ώστε να βοηθήσω κι άλλο την ομάδα να επεκτείνει το σκορ. Έληξε 4-1, βάλαμε αρκετά γκολ, βγάλαμε αυτοματισμούς στο παιχνίδι μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Με αυτές τις ομάδες που παίζουν πίσω, όσο εύκολο κι αν φάινεται είναι εξίσου δύσκολο. Δείξαμε ότι είμαστε καλά επιθετικά, έχουμε αυτοματισμούς και σκοράραμε τέσσερα γκολ».

Για το αν είναι μήνυμα μετά το 0-0 με τον Ατρόμητο: «Όπως είδαν όλοι κόντρα στον Ατρόμητο είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, τη μία μέρα μπορεί να πετύχεις τρία γκολ με ελάχιστες φάσεις και την άλλη να κάνεις 15 ευκαιρίες και να μην βάλεις ούτε ένα. Θεωρώ ότι και με τον Ατρόμητο ήμασταν καλοί στο επιθετικό κομμάτι, απλά έλειψε το γκολ».

Για το ποιά είναι η θέση του στην πολύ ποιοτική μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού: «Είμαστε πολλοί παίκτες, αλλά είναι πολλά και τα παιχνίδια. Θα χρειαστεί όλοι να είμαστε έτοιμοι, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Είτε είμαστε μικρότεροι ή μεγαλύτεροι ο ένας πρέπει να βοηθάει τον άλλο. Εγώ δουλεύω καθημερινά έτσι ώστε να αποδεικνύω πως είμαι έτοιμος για μία ευκαιρία».

Για τον πανηγυρισμό του στον οποίο έτρεξε κατευθείαν στον Αβραάμ Παπαδόπουλο: «Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Αβραάμ και τι έχει προσφέρει στην ομάδα και όχι μόνο. Δεν το είχα σκεφτεί καν, απλά έτσι αντέδρασα εκείνη τη στιγμή και πήγα κατευθείαν σε αυτόν. Επειδή είναι ο αρχηγός».