Απόλλων Σμύρνης: Απολύθηκε ο Πετράκης - Υποψήφιοι Δέλλας και Φέστα

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, ο προπονητής Γιάννης Πετράκης απολύθηκε από τον Απ. Σμύρνης - Υποψήφιοι αντικαταστάτες οι Δέλλάς και Φέστα. 

Απόλλων Σμύρνης: Απολύθηκε ο Πετράκης - Υποψήφιοι Δέλλας και Φέστα

Ο Απ. Σμύρνης γνώρισε την ήττα με 4-1 από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Το γεγονός ενόχλησε την διοίκηση της ομάδας, η οποία και απέλυσε τον προπονητή Γιάννη Πετράκη.

Υποψήφιοι αντικαταστάτες του, ο Τραϊανός Δέλλας, αλλά και ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ, ο Ιταλός Τζιανλούκα Φέστα.

Τα highlights του Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης 4-1 (vid)

Πετράκης: «Το σκορ θα μπορούσε να είναι μικρότερο» (vid)

Η ανακοίνωση

«Ύστερα από έντεκα φιλικά παιχνίδια και τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος η εικόνα της ομάδας μας είναι απογοητευτική. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ομάδα που «χτίστηκε» με αυξημένο κατά 30% μεταγραφικό μπάτζετ και δημιουργήθηκαν γι’ αυτήν εξαιρετικές συνθήκες προετοιμασίας, σε καμία περίπτωση τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και η εικόνα της ομάδας δεν επιβεβαίωσαν τις προσδοκίες μας. Ένα σύνολο soft, μια ομάδα «μαλθακή» που δεν παλεύει για το αποτέλεσμα και έχει τον χειρότερο συντελεστή τερμάτων, καθώς έχει ήδη δεχθεί έντεκα γκολ. Την ίδια ώρα το κλίμα στα αποδυτήρια έχει πάψει να είναι αυτό που πρέπει.

Ως εκ τούτου, η συνεργασία μας με τον προπονητή Γιάννη Πετράκη δεν μπορεί να συνεχιστεί. Τον ευχαριστούμε για την προσπάθειά του και του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του. Ίσως στο μέλλον συναντηθούν και πάλι οι δρόμοι μας».