Νιόπλιας: «Δίκαια η ισοπαλία» (vid)

Δίκαιο χαρακτήρισε το 0-0 ο Νίκος Νιόπλιας ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Αστέρα Τρίπολης για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Νιόπλιας: «Δίκαια η ισοπαλία» (vid)

Τον βαθμό της ισοπαλίας πήρε ο ΟΦΗ στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων», Νίκος Νιόπλιας δήλωσε πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και πως οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να σκοράρουν.

ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 0-0: Έλειψε η ουσία στο Ηράκλειο...(highlights)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αποτέλεσμα: «Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα, ο Αστέρας είναι πολύ καλή ομάδα, έμπειρη ομάδα, χτισμένη εδώ και 2-3 χρόνια. Ξέρουν να παίζουν πολύ καλά. Εμείς είμαστε στη φάση που φτιαχνόμαστε ακόμα. Δίκαιο αποτέλεσμα, δεν είχε φάσεις το παιχνίδι. Όταν θα γυρίσουν οι παίκτες που μας λείπουν θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι».

Για το τι μπορεί να βελτιώσει ο ΟΦΗ: «Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Στο ποδόσφαιρο όλα τα αποτελέσματα είναι μέσα. Να είμαστε συγκεντρωμένοι, πιο έτοιμοι και μην ξεχνάτε ότι παίξαμε τρία απαιτητικά παιχνίδια. Και ο Αστέρας ερχόταν με φόρα, είναι καλή και έμπειρη ομάδα. Έλειψε η μεγάλη φάση σήμερα, θα μπορούσαν και οι δύο ομάδες να σκοράρουν».