Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης 4-1: Μαρτίνς: «Είμαι ήρεμος, ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε»

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν απόλυτα ικανοποιημένος μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης 4-1: Μαρτίνς: «Είμαι ήρεμος, ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε»

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μία ευρεία νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης και ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της αναμέτρησης είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από τη δουλειά που έκανε η ομάδα.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για το αν ήταν μήνυμα αυτό το παιχνίδι: Ο Ολυμπιακός καταφέρνει να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Θα βελτιώσουμε περισσότερα πράγματα και έχουμε πολλά να αλλάξουμε. Καμία ομάδα στο πρωτάθλημα δεν έχει δείξει αυτές τις ικανότητες που έχουμε εμείς. Σίγουρα θα έχουμε καλύτερη απόδοση.

Για τον Μασούρα: Ο Γιώργος είναι ένας παίκτης του Ολυμπιακού με πολλές ικανότητες που είχε φανταστική απόδοση. Κανείς δεν είναι παίκτης του προπονητή, όλοι είναι παίκτες του Ολυμπιακού.

Για Τικίνιο: Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Τον ξέρω πολλά χρόνια και ξέρω τι μπορεί να προσφέρει. Δεν υπάρχει αμφιβολία για το τι θα προσφέρει στο παιχνίδι μας. Πέρασε δύσκολες στιγμές και έμεινε πίσω. Ο Τικίνιο θα βοηθήσει πολύ στο σκοράρισμα τον Ολυμπιακό.

Για το ότι ο κόσμος φώναξε το όνομα του: Δεν είχα ποτέ καμία αμφιβολία. Η ομάδα μας θα τα πάει πολύ καλά. Έχουμε πολύ καλή ομάδα με καλό ρόστερ. Είμαστε σίγουροι για το τι μπορούμε να κάνουμε. Πάντα είχαμε τη στήριξη του κόσμου. Είμαι ήρεμος και ικανοποιημένος και δεν έχω κάτι άλλο να σχολιάσω.