Άρης - Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες στο «Κλ. Βικελίδης»

Αυτές είναι οι ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν Άρης και Παναθηναϊκός στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν. 

Άρης - Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες στο «Κλ. Βικελίδης»

Ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Κλ. Βικελίδης» για την 3η αγωνιστική της Super League 1. Μετά από δύο άκαρπες προσπάθειες οι γηπεδούχοι ψάχνουν το πρώτο τους τρίποντο εφέτος ενώ οι «πράσινοι» την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα στα Ιωάννινα από τον ΠΑΣ.

Πολλές αλλαγές από τον Άκη Μάντζιο σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στον Ιωνικό. Ο Έλληνας τεχνικός χρησιμοποιεί στο βασικό σχήμα μόλις τρεις νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Άρη αποτελείται από τους: Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Τζέγκο, Σάσα, Μπερτόλιο, Μαντσίνι, Γκάμα και Καμαρά.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Μαουρίσιο και τον Καρλίτος και τις θέσεις τους πήραν οι Αλεξανδρόπουλος και Ιωαννίδης.

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με σύστημα 4-2-3-1. Ο Διούδης θα καθίσει στο τέρμα, με τους Κώτσιρα, Βέλεθ, Πούγγουρα και Χουάνκαρ τετράδα στην άμυνα. Ρούμπεν Πέρεθ και Αλεξανδρόπουλος θα παίξουν στον άξονα, με τους Χατζηγιοβάνη-Βιτάλ στα άκρα και τον Βιγιαφάνιες πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ιωαννίδη.