ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 0-0: Έλειψε η ουσία στο Ηράκλειο...(highlights)

Παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν εκατέρωθεν, οι ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο ισόπαλο 0-0 για την 3η αγωνιστική της Super League.

ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 0-0: Έλειψε η ουσία στο Ηράκλειο...(highlights)

Παρά την πανδαισία ευκαιριών που καταγράφηκαν καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης απέτυχαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, για να μείνουν έτσι στο ισόπαλο 0-0 το βράδυ της Τετάρτης στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αρκετά οπισθοχωρημένοι στο παιχνίδι, γεγονός που εκμεταλλεύθηκαν οι Αρκάδες όντες καλύτεροι στο πρώτο μισάωρο του ματς. Ο ΟΦΗ ισορρόπησε στο τελευταίο τέταρτο του α' μέρους, χωρίς πάντως να πλησιάσει ιδιαίτερα το γκολ με εξαίρεση μια-δυο ευκαιρίες.

OΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 0-0: Οι καλύτερες φάσεις (vid)

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες έπαιξαν πιο ανοιχτά, κυνηγώντας αμφότερες την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, κάτι όμως που δεν ήρθε ποτέ. Το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με συνέπεια ο ΟΦΗ να μετρά πλέον τρεις στις τρεις ισοπαλίες και ο Αστέρας να παραμένει χωρίς γκολ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές...

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η καμπάνια «Οι δικοί μας ήρωες» κατά του παιδικού καρκίνου, με τους παίκτες και τους διαιτητές των δύο ομάδων να μπαίνουν στο γήπεδο φορώντας t-shirt που ανέγραφε το σχετικό μήνυμα.

ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης: Έβρεξε... κουκλάκια για καλό σκοπό

Λίγο πριν από τη σέντρα οι αρχηγοί των δύο ομάδων δώρισαν από μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών στον φιλανθρωπικό οργανισμό «Η Παρέα της Αγάπης», ενώ ο κόσμος πέταξε αρκουδάκια για την καμπάνια στο χορτάρι του γηπέδου.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Θ. Βαρδινογιάννης»

ΟΦΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-0

Σκόρερ: -

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: 32’ Πασαλίδης, 45’ Νέιρα – 72’ Γκαρσία, 82’ Βαλιέντε

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί – Βούρος Διαμαντής Πασαλίδης (60’ Ουές) Γιαννούλης (78’ Κοροβέσης) – Γκαγιέγκος Ντε Γκουζμάν (77’ Σελίμοβιτς) Νέιρα Λάμπρου (46’ Καστάνιος) Καμάου (60’ Φαν Ντούινεν) – Ντουρμισάι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος – Γκαρσία Χριστόπουλος Καστάνιο Τασουλής (71’ Σονί) – Βαλιέντε Σανταφέ (84’ Κανελλόπουλος) – Γκόμες (60’ Καπίγια) Κρέσπι Σίτο (46’ Άλβαρες) – Μπενίτο (60’ Μπαράλες).