Super League: Με Απόλλωνα ο Ολυμπιακός, σε Αγρίνιο και «Βικελίδης» ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αντίστοιχα

Τα ματς Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης (22/9, 18:15), Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ (22/9, 18:15), Άρης - Παναθηναϊκός (22/9, 20:30) για την 3η, εμβόλιμη αγωνιστική της Super League ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της ημέρας.

Super League: Με Απόλλωνα ο Ολυμπιακός, σε Αγρίνιο και «Βικελίδης» ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αντίστοιχα

Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου (22/9) ανοίγει η αυλαία για την 3η, εμβόλιμη αγωνιστική της Super League με πέντε αναμετρήσεις σε Φάληρο, Ηράκλειο, Αγρίνιο, Θεσσαλονίκη και ΟΑΚΑ.

Στις 18:15 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γ. Καραϊσκάκης» (LIVE στο fosonline.gr), με στόχο να ζευγαρώσει τις νίκες του στο πρωτάθλημα. Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Ελ Αραμπί και Εμβιλά, ενώ συμπεριέλαβε τον Λαλά. Για «ελαφρά ταξιαρχία» ο Βέρχουλστ έμεινε εκτός, όπως και οι Φατιόν και Ράιλι.

Την ίδια ώρα (18:15) ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει στο Ηράκλειο τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Μαρινάκης, Τοράλ, Μεγιάδο, Στάικος και Τσιλιανίδης. Οι Αρκάδες θα παραταχθούν χωρίς τους Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ριέρα, Τιλίκα και Αλί Μπαμπά.

Επίσης στις 18:15 ο Παναιτωλικός φιλοξενεί στο Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ. Εκτός αποστολής για τους Αγρινιώτες έμειναν οι Μελισσάς, Περέιρα, Λιάβας, ενώ αντίθετα συμπεριλήφθηκε ο Αποστολάκης. Από την άλλη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε εκτός αποστολής τους Καγκάβα και Ροντρίγκο. Εκτός αποστολής έμειναν και οι Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Κρέσπο και Ίνγκασον.

Στις 20:30 διεξάγεται στο Βικελίδης το ντέρμπι Άρης - Παναθηναϊκός. Στην αποστολή των «κιτρίνων» συμπεριλήφθηκε ο Γκαρσία, ενώ εκτός έμεινε ο Λούμορ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε τους ίδιους παίκτες στην 22άδα με μοναδική εξαίρεση τον Χριστογεώργο αντί του Ξενόπουλου. Εκτός έμειναν οι Μπουζούκης και Εγκαμπακοτό.

Τέλος, την ίδια ώρα (20:30) η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λαμία στο ΟΑΚΑ. Εκτός αποστολής για την Ένωση έμειναν ο τιμωρημένος Λιβάι Γκαρσία, οι ανέτοιμοι Μοχαμάντι και Σιμόες, αλλά και ο Γαλανόπουλος, ενώ αντιθέτως στην αποστολή βρίσκονται οι Ρότα και Λάτσι. Χωρίς τους Σκόνδρα, Γκέντσογλου, Τζανετόπουλο, Μπεχαράνο στην Αθήνα η ομάδα της Φθιώτιδας, ενώ στην αποστολή βρίσκεται ο νεοαποκτηθείς Γκόλεμιτς.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Super League:

Τετάρτη 22/9
18:15 Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης
18:15 ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης
18:15 Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ
20:30 Άρης - Παναθηναϊκός
20:30 ΑΕΚ - Λαμία

Πέμπτη 23/9
18:15 Ιωνικός - ΠΑΣ Γιάννινα
20:30 Βόλος - Ατρόμητος

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ