Ολυμπιακός: Με φρέσκα πόδια στην ενδεκάδα και ερωτηματικό τον Ρέαμπτσιουκ για Απόλλωνα

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ ενδέχεται να πάρει ανάσες με τον Απόλλωνα Σμύρνης (22/9, 18.15). Ετοιμάζει φρέσκια ενδεκάδα ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Με φρέσκα πόδια στην ενδεκάδα και ερωτηματικό τον Ρέαμπτσιουκ για Απόλλωνα

Θα έχει αλλαγές η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Πέδρο Μαρτίνς κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (22/9, 18.15) σε σχέση με το ματς της Λαμίας. Ενδέχεται να δούμε τρία-τέσσερα ή ακόμα και περισσότερα νέα πρόσωπα, έτσι ώστε να προφυλάξει ορισμένους ενόψει Αστέρα Τρίπολης, Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκό.

Οι Λαλά, Ανδρούτσος, Κούντε, Ρόνι Λόπες και Βρουσάι διεκδικούν φανέλα βασικού. Ακόμα και ο Ουσεϊνού Μπα! Δεν θα ξεκινήσουν όλοι όσο αναφέρουμε, αλλά ορισμένοι από αυτούς που κάθονταν στον πάγκο στην Λαμία.

Ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος έχει καταθέσει τα... πνευμόνια του το τελευταίο 20ήμερο. Έχει παίξει έξι 90λεπτα σε διάστημα τριών εβδομάδων και αυτό είναι κάτι το οποίο σίγουρα βάζει σε κάποιες σκέψεις τον Μαρτίνς ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα.

Από τη στιγμή που ακολουθούν τρία πιο δύσκολα και υψηλότερου κινδύνου παιχνίδια όπως στην Τρίπολη, στην Κωνσταντινούπολη και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είναι λογικό να σκέφτεται να τον προφυλάξει για να τον έχει όσο το δυνατόν πιο φρέσκο στην δύσκολη τριάδα αγώνων που έπεται.

Κατά τα άλλα, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έκανε μία προπόνηση το βράδυ της Τρίτης (21/9) που θα έδινε στο πιάτο την ενδεκάδα στους ποδοσφαιριστές του. Κινήθηκε σε πιο ήπιους ρυθμούς, καθώς το συνηθίζει η αποθεραπεία των αγώνων να διαρκεί δύο μέρες.