Ετοιμάζεται για Παναθηναϊκό ο Γκάρι Ροντρίγκες

Ποιο το πλάνο για τον Γκάρι Ροντρίγκες που ξεκίνησε προπονήσεις με τον Ολυμπιακό και «βλέπει» κυρίως το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 3 Οκτωβρίου.

Ετοιμάζεται για Παναθηναϊκό ο Γκάρι Ροντρίγκες

Ο Γκάρι Ροντρίγκες ξεκίνησε προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες στον Ολυμπιακό. Το ερώτημα βεβαίως είναι πότε θα βρεθεί στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας, έτσι ώστε να μπορεί ο Πέδρο Μαρτίνς να τον υπολογίζει κανονικότατα.

Την Δευτέρα (20/9) προέκυπτε η πληροφορία ότι πιθανότατα με τον Παναθηναϊκό θα είναι σε θέση να βοηθήσει στις 3 Οκτωβρίου. Σε περίπου δύο εβδομάδες δηλαδή.

Η αλήθεια είναι ότι ο 31χρονος εξτρέμ έκανε φουλ ατομικό πρόγραμμα από την ημέρα που έμεινε ελεύθερος από την Αλ Ιτιχάντ, προκειμένου να μην χρειαστεί πολύ χρόνο για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα.

Με τον Παναθηναϊκό λοιπόν αναμένεται να προσφέρει ορισμένες από τις λύσεις που θα ψάχνει ο Πέδρο Μαρτίνς, ώστε να φύγει η ομάδα του νικήτρια από το Καραϊσκάκη. Προς το παρόν δεν είναι έτοιμος για να μπορέσει να στηριχθεί πάνω του ο Πορτογάλος τεχνικός για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης (22/9, 18.15).

Εδώ και τέσσερις μέρες δουλεύει εντατικά στον Ρέντη και στόχος είναι να καταφέρει να χρησιμοποιηθεί για ένα εύλογο χρονικό διάστημα σε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών, όπως είναι αυτό με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο σε περίπου δύο εβδομάδες.

Ο Μαρτίνς εκτός από τα άκρα της επίθεσης, τον έχει στο μυαλό του και για πίσω από τον επιθετικό, και για δεύτερο φορ, αλλά και για την κορυφή της επίθεσης σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα με τους Ελ Αραμπί και Τικίνιο.