Ολυμπιακός: Οι πιθανότητες επιστροφής του Κούντε στην ενδεκάδα μετά από 50 μέρες

Πόσες πιθανότητες έχει ο Πιερ Κούντε για να βρεθεί στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο Καραϊσκάκη (22/9, 18.15). Πότε ήταν η τελευταία φορά που έπαιξε βασικός.

Ολυμπιακός: Οι πιθανότητες επιστροφής του Κούντε στην ενδεκάδα μετά από 50 μέρες

Φημολογείται από το βράδυ της Κυριακής (19/9), κατά την επιστροφή δηλαδή της αποστολής του Ολυμπιακού από την Λαμία, ότι ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να κάνει ένα τρόπον τινά ροτέισον στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Καραϊσκάκη (22/9, 18.15).

Ο Ελ Αραμπί και ο Εμβιλά που έλειψαν από το ματς της Λαμίας, λογικά δεν υπολογίζονται για τον αγώνα με την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Κι αν για το κενό του Ελ Αραμπί αναμένεται ο Τικίνιο να ξαναβρεθεί στο αρχικό σχήμα, το ενδιαφέρον εστιάζεται στον αντικαταστάτη του Εμβιλά εφόσον ο Γάλλος κριθεί ανέτοιμος.

Στην Λαμία έπαιξαν οι Καμαρά και Μπουχαλάκης. Ο Πιερ Κούντε μπήκε στο τελευταίο μισάωρο αντί του Ματιέ Βαλμπουενά. Πόσες πιθανότητες έχει ο Καμερουνέζος χαφ να ξεκινήσει κόντρα στον Απόλλωνα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι περισσότερες από ποτέ. Ή για την ακρίβεια, περισσότερες από κάθε άλλη φορά από την τελευταία φορά που αγωνίστηκε βασικός.

Στις 3 Αυγούστου με την Λουντογκόρετς στο Καραϊσκάκη για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, ήταν η τελευταία φορά που ο Κούντε είδε το όνομά του στην ενδεκάδα. Σε εκείνο το παιχνίδι, όμως, αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Από τότε μετράει ένα μισάωρο στην Βουλγαρία, ένα 10λεπτο με την Σλόβαν στο Καραϊσκάκη, ένα 20λεπτο στην Σλοβακία, ένα 25λεπτο με τον Ατρόμητο και σχεδόν ένα μισάωρο στην Λαμία.

Υπάρχουν σκέψεις από πλευράς Μαρτίνς να δώσει μετά από σχεδόν 50 μέρες ξανά φανέλα βασικού στον Κούντε, αλλά ακόμα δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα την απόφαση για την ενδεκάδα να την πάρει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

*** Όλα αυτά βεβαίως θα ισχύσουν, εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο στην τελευταία προπόνηση με τον Αφρικανό χαφ.