Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το ματς με τον Άρη

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ολοκλήρωσε την προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό (22/9) παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και ανακοίνωσε την αποστολή. Εκτός πλάνων οι Ενγκμπακοτό, Μπουζούκης, Αγιούμπ.

Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το ματς με τον Άρη

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το μεσημέρι στο Κορωπί την προετοιμασία του για την αυριανή (22/9) αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» για την 3η αγωνιστική της Super League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοίνωσε στους παίκτες του την αποστολή της ομάδας.

Ο Σέρβος προπονητής συμπεριέλαβε 22 ποδοσφαιριστές και άφησε γι΄ άλλο ένα παιχνίδι εκτός τους Ενγκμπακοτό, Μπουζούκη αλλά και τον Αγιούμπ.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» είναι πιθανό να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει λίγο πριν την αναμέτρηση.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Μπεκ και θεραπεία ο Σιδεράς.

Η αποστολή: Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.