«Τρέχουν» του Χασάν στον Πειραιά

Οι Πορτογάλοι επιμένουν πως η μεταγραφή του Αιγύπτιου επιθετικού θα τελειώσει άμεσα, αφού οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε καλό δρόμο.

«Τρέχουν» του Χασάν στον Πειραιά

Στις 9 Αυγούστου ο Ολυμπιακός παίζει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι για τα προκριματικά του Europa League και μέχρι τότε θέλει να έχει ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος του παζλ.

Ήδη οι Πειραιώτες με έντεκα μεταγραφές έχουν πραγματοποιήσει πολύ σημαντικές αλλαγές στην ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ενίσχυση, ωστόσο δεν έχει τελειώσει με τη διοίκηση να «τρέχει» κάποιες περιπτώσεις προκειμένου να τις τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Μία τέτοια είναι ο Αχμέντ Χασάν, ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής που αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς. Με τον επιθετικό της Μπράγκα ασχολείται εδώ και αρκετό καιρό ο Ολυμπιακός και μάλιστα οι Πορτογάλοι επιμένουν ότι η μεταγραφή του θα τελειώσει εντός της εβδομάδας.

Δεν είναι απλή περίπτωση, αφού και η πορτογαλική ομάδα δεν έχει σκοπό να υποχωρήσει αν δεν βάλει στα ταμεία της ένα σημαντικό ποσό. Από την άλλη ο ρόλος του Ζόρζε Μέντες θα αποδειχτεί σημαντικός σε αυτή την υπόθεση και υπάρχει αισιοδοξία πως θα τελειώσει σύντομα η μετακίνηση του Χασάν στον Ολυμπιακό. Ένας παίκτης που αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς και έχει ζητήσει την απόκτηση του.