Γκάνεα: «Ο κόσμος του Άρη είναι θυμωμένος, υποσχόμαστε πως δεν θα ξαναγίνει αυτό»

Ο αμυντικός του Άρη Κρίστιαν Γκάνεα μίλησε για το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας, τον κόσμο των «κίτρινων» και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Γκάνεα: «Ο κόσμος του Άρη είναι θυμωμένος, υποσχόμαστε πως δεν θα ξαναγίνει αυτό»

Ο Κρίστιαν Γκάνεα υποσχέθηκε με δηλώσεις του στη Nova πως οι εμφανίσεις των «κίτρινων» θα βελτιωθούν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το κακό ξεκίνημα της ομάδας: «Η αλήθεια είναι πως έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα χωρίς να έχουμε κερδίσει κάποιο ματς, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε πιο δυνατά για να κερδίσουμε στα υπόλοιπα».

Για το αν μπορεί να κάνει η ομάδα του ένα νέο ξεκίνημα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Η αλήθεια είναι πως ο κόσμος είναι θυμωμένος με τα αποτελέσματα που φέραμε στα πρώτα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Υποσχόμαστε πως δεν θα ξαναγίνει αυτό, θα δώσουμε το 100% του εαυτού μας για να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό, για να πάρουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς που τόσο θέλουμε».

Για το τι ειπώθηκε μεταξύ του προπονητή και των παικτών: «Οι αρχηγοί έχουν συζητήσει μαζί του τα έχουν πει όλα, πρέπει να παλέψουμε σκληρά στα τουλάχιστον τρία επόμενα παιχνίδια για να κερδίσουμε και να αλλάξουμε αυτό το κακό σερί».

Για το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε το 100% από εμάς για να τα καταφέρουμε, δεν θα αφήσουμε κανέναν παραπονεμένο ούτε τους οπαδούς μας και προβλέπουμε, πολύ καλά αποτελέσματα».