Βαλεριάνος: «Ο κόσμος του Ιωνικού ζούσε για το ματς με τον Άρη»

Ο ακραίος μπακ χαφ του Ιωνικού, Γιώργος Βαλεριάνος μίλησε για τη νίκη της ομάδας του επί του Άρη αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Βαλεριάνος: «Ο κόσμος του Ιωνικού ζούσε για το ματς με τον Άρη»

Ο Ιωνικός πήρε σημαντική κόντρα στον Άρη για τη δεύτερη αγωνιστική και όπως είπε ο Γιώργος Βαλεριάνος, ο κόσμος της ομάδας της Νίκαιας περίμενε πως και πως τον αγώνα.

«Οι φίλοι του Ιωνικού ζούσαν και ανέπνεαν γι΄ αυτό το ματς. Περίμεναν όλοι πώς και πώς αυτή την αναμέτρηση. Ξέραμε τι αντίπαλο θα βρούμε απέναντί μας και ανταποκριθήκαμε σωστά. Ο Άρης διαθέτει αν όχι το καλύτερο ρόστερ, αλλά από τα καλύτερα της κατηγορίας. Όμως έχει μειονεκτήματα και εκεί πατήσαμε. Κάναμε σωστή δουλειά, ήμασταν πιστοί στο πλάνο μας και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις τον Άρη. Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ με την παρουσία του. Ήταν ένα παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες.

Το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό. Αυτό είναι πολύ όμορφο. Όλες οι ομάδες διαβάζουν τους αντιπάλους. Οι μεγάλες ομάδες χρειάζονται χρόνο όπως και οι καινούργιοι παίκτες που ήρθαν στους συλλόγους. Η δύναμή μας είναι η έδρα μας και ανεξαρτήτου αντιπάλου πάμε σε κάθε ματς για τη νίκη. Έχουμε ένα δυνατό σύνολο σε πολλούς τομείς και ευελπιστώ να δείξουμε αυτό που μπορούμε στη συνέχεια του Πρωταθλήματος. Εγώ θεωρώ ότι έδωσα αυτό που έπρεπε να δώσω για την ομάδα μου. Πιστεύαμε μέχρι τέλος ότι μπορούμε να κερδίσουμε», είπε ο Βαλεριάνος στο Metropolis 95,5.

«Ήρθε στο τέλος με δύσκολο τρόπο, αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Το -6 σίγουρα επηρέασε τους παίκτες του Άρη γιατί έχουν στόχο να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία. Ο Άρης πρέπει να λύσει το πρόβλημα του σκοραρίσματος», συμπλήρωσε ο αριστεροπόδαρος ακραίος μπακ χαφ του Ιωνικού.