Παντέλης για Πασχαλάκη: «Τα προσόντα του δεν υπάρχουν σε άλλον τερματοφύλακα στην Ευρώπη»

Ο Τάκης Παντέλης, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, μίλησε για τις εμφανίσεις του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Παντέλης για Πασχαλάκη: «Τα προσόντα του δεν υπάρχουν σε άλλον τερματοφύλακα στην Ευρώπη»

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Τάκης Παντέλης, μίλησε στο Metropolis 95,5 για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, επαναλαμβάνοντας πολλές φορές πως τα προσόντα του Πασχαλάκη, δεν υπάρχουν σε άλλον τερματοφύλακα στην Ευρώπη!

«Δεν κρίνουμε έναν παίκτη και έναν τερματοφύλακα από μια εμφάνιση. Ο Πασχαλάκης έχει τρομερά προσόντα και ξεκίνησε καλά τη χρονιά. Πρέπει να τον στηρίξουν όλοι, να έχει ψυχολογία και να πάει καλά.

Έχω ξαναπεί. Ο τερματοφύλακας θέλει ψυχολογία. Είναι τερματοφύλακας ψυχολογίας ο Πασχαλάκης. Έχει ξεκινήσει καλά, έχει ψυχολογία, θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσει έτσι. Τα προσόντα του δεν υπάρχουν ούτε στην Ευρώπη. Θα βοηθήσει τον εαυτό του και τον ΠΑΟΚ.

Πολλά χρόνια γυμνάζεται πολύ καλά. Είναι ένας έτοιμος αθλητής με τρομερά αντανακλαστικά. Πρέπει να δουλέψει σαν τερματοφύλακας στις τοποθετήσεις, επικοινωνία, στις θέσεις… Τον πιστεύω. Πάντα απ’ όταν πήγε στον ΠΑΟΚ, έλεγα ότι τα προσόντα του δεν υπάρχουν στην Ευρώπη. Πρέπει να δουλέψει σε κάποια πράγματα τακτικής και τεχνικής στην περιοχή. Το πώς πρέπει να στήνεται στα κόρνερ, στα φάουλ… Έχει 2 μέτρα κορμί. Με τα χέρια που έχει και το άλμα του θα φτάσει στα 3 μέτρα. Ποιος θα του πάρει την μπάλα σε έξοδο; Πρέπει να το δουλέψει. Έχει τα προσόντα. Θέλει δουλειά στην προπόνηση. Όχι στο σώμα μόνο. Στην τεχνική και την τοποθέτηση στην εστία. Δεν πρέπει να κάθεται στη γραμμή. Του τα έχω πει από κοντά. Βάζει πίσω τον εαυτό του. Με τα προσόντα του μπορεί να πάει πολύ ψηλά. Αν δεν δουλέψει θα μείνει όμως όπως είναι», τόνισε ο Παντέλης.