Αθόρυβη μεταγραφή με... κρότο!

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο αποκτήθηκε χωρίς να προκαλέσει... σεισμό στο άκουσμα της μεταγραφής του, αλλά αν και ακόμη είναι πολύ νωρίς εξελίσσεται σε περίπτωση ποδοσφαιριστή που είναι “λεφτά στην τράπεζα”.

Αθόρυβη μεταγραφή με... κρότο!

Σήμερα ολοκληρώθηκε ένας μήνας και μία μέρα από το πρωινό της 15ης Ιουνίου που οι “ερυθρόλευκοι” συγκεντρώθηκαν στον Ρέντη για τα πρώτα εργομετρικά τεστ.

Κάνοντας λοιπόν μία σούμα για την πορεία όλων των ποδοσφαιριστών, είναι λογικό να γράφεται μία κουβέντα παραπάνω για τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

Ο Ισπανός επιθετικός ήταν αθόρυβος στον Ρέντη. Το ίδιο και τις πρώτες μέρες στο Ζέεφελντ. Άρχισαν τα φιλικά και ξεκίνησε το κρεσέντο σκοραρίσματος. Πέντε γκολ σε τέσσερα φιλικά, έχοντας σκοράρει σε όλα τα ματς.

Το θέμα όμως δεν είναι η “ερωτική” σχέση που έχει με τα δίχτυα. Είναι η συμπεριφορά του στην καθημερινότητα. Ένα παιδί πολύ προσγειωμένο, ένας ποδοσφαιριστής που έχει πάρει τα “πάνω” του με τα συνεχόμενα γκολ, αλλά δεν επαναπαύεται.

Όπως πέρασε στα ψιλά η μεταγραφή του, άλλο τόσο έχει ξεκινήσει τη χρονιά (έστω και σε επίπεδο προετοιμασίας – φιλικών) με... κρότο!

Αυτό που έχει γοητεύσει άπαντες στον Ολυμπιακό είναι το γεγονός ότι δεν μοιάζει με... επιθετικό. Συνήθως οι επιθετικοί είναι εγωιστές! Κρύβουν μέσα τους το “σαράκι” της αυτοπροβολής, δεν είναι τόσο αλτρουιστές...

Ο Γκερέρο λοιπόν αν και επιθετικός, κουβαλάει διαφορετικά μυαλά! Δεν τον ενδιαφέρει αν θα σκοράρει εκείνος σε αντίθεση με τον Ούρος Τζούρτζεβιτς που δεν έχει τίποτε άλλο στο μυαλό του, με αποτέλεσμα να εκβιάζει προσπάθειες και να εκνευρίζει τους συμπαίκτες του.

Αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, ο Γκερέρο στο τέλος δεν αποκλείεται να κερδίσει τον άτυπο τίτλο του... MVP της προετοιμασίας.