Ολυμπιακός: Φαβορί ο Τικίνιο και με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Τικίνιο είναι το φαβορί έναντι του Ελ Αραμπί για να πάρει φανέλα βασικού στο ματς του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Καραϊσκάκη (22/9, 18.15).

Ολυμπιακός: Φαβορί ο Τικίνιο και με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Με... μισή προπόνηση θα πάει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Καραϊσκάκη την Τετάρτη (22/9, 18.15). Αποθεραπεία έκαναν την Δευτέρα (20/9) όλοι όσοι αγωνίστηκαν στην Λαμία, ενώ δεν αναμένεται να γκαζώσουν στην προπόνηση της Τρίτης (21/9) που θα είναι κατά κάποιο τρόπο πιο χαλαρή από τα συνηθισμένα.

Το ενδιαφέρον φυσικά εστιάζεται στο κατά πόσο θα είναι έτοιμος ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί για την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει μία διάθεση να τον περιμένει έως την τελευταία στιγμή. Από την άλλη, όμως, έχοντας ως δεδομένα ότι μετά τον Απόλλωνα ακολουθούν τρία ματς - φωτιά με Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία, Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία και Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, είναι λογικό να κάνει κάποιες δεύτερες σκέψεις ο προπονητής, λόγω των ενοχλήσεων που κουβαλάει ο Μαροκινός από το παιχνίδι με την Αντβέρπ.

Προς το παρόν ο Τικίνιο δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Σίγουρα πολλά θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση της Τρίτης (21/9) ή στο πρωινό χαλάρωμα της Τετάρτης (22/9) σε ό,τι έχει να κάνει με την κατάσταση του Ελ Αραμπί.

Οι πιθανότητες ωστόσο αυτή τη στιγμή είναι συντριπτικά υπέρ της παρουσίας του Βραζιλιάνου επιθετικού στην ενδεκάδα. Εκτός πια κι αν ο Ελ Αραμπί παρουσιάσει θεαματική βελτίωση έως και λίγη ώρα πριν από τη σέντρα. Και πάλι σε αυτή την περίπτωση, ο Μαρτίνς θα το σκεφτεί αρκετές φορές προτού πάρει τις τελικές του αποφάσεις.