Ολυμπιακός: Η παραδοχή, η σιγουριά του Μαρτίνς και οι μεταγραφές

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι σίγουρος για την ομάδα του, ενώ παραδέχτηκε πως υπάρχει πρόβλημα στον Ολυμπιακό. Ποιος ο ρόλος των μεταγραφών σε όλο αυτό.

Ολυμπιακός: Η παραδοχή, η σιγουριά του Μαρτίνς και οι μεταγραφές

Την τέταρτη σεζόν του στον Ολυμπιακό διανύει ο Πέδρο Μαρτίνς και πλέον δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς ότι γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα. Οι Πειραιώτες, ωστόσο, δεν θυμίζουν την ομάδα που είχε παρουσιάσει ο Πορτογάλος τα προηγούμενα τρία χρόνια.

Και αυτό είναι κάτι που φαινόταν από τα προκριματικά ή ακόμα περισσότερο και από τα φιλικά. Ο Πέδρο Μαρτίνς πάντα ήταν σίγουρος ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν πρέπει, όμως, μέχρι τώρα δεν έχει δείξει να βρίσκεται στα στάνταρ που θέλει ο κόουτς και φυσικά μπορεί και ο Ολυμπιακός.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova ο 51χρονος τεχνικός παραδέχτηκε ότι υπάρχει πρόβλημα. Παραδέχτηκε για πρώτη φορά πως τα πράγματα δεν είναι καλά για την ομάδα. Μίλησε για πρόβλημα ο Μαρτίνς, όμως, από την άλλη ήταν σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα βελτιωθεί στη συνέχεια.

Πλέον ξέρει πολύ καλά το κλαμπ και δήλωσε σίγουρος για τη βελτίωση της ομάδας του στη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου. Έχει σημασία πως παραδέχτηκε τις αδυναμίες του κλαμπ, αλλά ότι το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πιο δύσκολο. Από την άλλη έδειξε εμπιστοσύνη στα νέα αποκτήματα.

Έκανε ειδική μνεία σε Ονιεκούρου, Λόπες, Τικίνιο, Κούντε και Αγκιμπού. Από αυτούς μόνο ο τελευταίος έχει βοηθήσει ουσιαστικά και δείχνει μάλιστα ότι έχει προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα. Και φυσικά ο Τόμας Βατσλίκ που έχει πάρει φανέλα βασικού, ενώ έχει στο ενεργητικό του κάποιες σημαντικές αποκρούσεις. Και γα τα νέα αποκτήματα ο Μαρτίνς έδειξε σίγουρος ότι θα βρουν τα πατήματα τους και θα βοηθήσουν. Και αυτή τη στιγμή για τον Ολυμπιακό είναι πρόβλημα ότι τα νέα αποκτήματα δεν πατάνε γερά και δεν έχουν "δέσει" με το υπόλοιπο σύνολο.

Ο Μαρτίνς, πάντως και στη συνέντευξη του έδειξε πως αυτή τη στιγμή εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι να παίρνει τα παιχνίδια και να κερδίζει χρόνο για να μπορεί να δουλεύει.