Καρυπίδης: «Πρέπει να το αλλάξετε»

Στην προπόνηση του Άρη βρέθηκε ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος μίλησε στους ποδοσφαιριστές με αφορμή τα δύο άσχημα αποτελέσματα της ομάδας του.

Καρυπίδης: «Πρέπει να το αλλάξετε»

Στην προπόνηση της Δευτέρας βρέθηκε ο Θόδωρος Καρυπίδης που μίλησε σε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία. Ο ισχυρός άνδρας της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ είναι αρκετά ενοχλημένος με την εικόνα της ομάδας του στα παιχνίδια με ΟΦΗ και Ιωνικό. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Θεσσαλονίκης ζήτησε από τους παίκτες του να αλλάξουν την εικόνα τους αρχής γενομένης από το ματς της Τετάρτης από τον Παναθηναϊκό.

«Δεν επιτρέπεται να παρουσιάζουμε την εικόνα που έχουμε στα δυο παιχνίδια πρωταθλήματος. Δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές μας δυνατότητες και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Για εμένα ο Άρης είναι πάνω από όλα και όλους. Θα κάνω τα πάντα μα τα πάντα για να πετύχει ο Άρης . Δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα.

Αν υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να ακολουθήσει η δεν αντέχει να μου το πει τώρα. Εγώ είμαι μαζί σας σε όλα, όμως δεν θα ανεχτώ ξανά τέτοια εικόνα. Πρέπει να το αλλάξετε γιατί έχετε πολύ μεγάλες δυνατότητες και ο κόσμος έχει μεγάλες απαιτήσεις από εσάς. Από το παιχνίδι που έρχεται με τον Παναθηναϊκό περιμένω να είμαστε ο πραγματικός Άρης», είπε ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Μετά το τέλος της ομιλίας του Θόδωρου Καρυπίδη τον λόγο πήραν οι ποδοσφαιριστής του Άρη, οι οποίοι ανέλαβαν τις ευθύνες τους και επίσης τόνισαν πως θα κάνουν τα πάντα για να γυρίσουν την κατάσταση. «Εμείς έχουμε την ευθύνη και θα το γυρίσουμε. Με 2-3 νίκες όλα θα αλλάξουν και θα κάνουμε τα πάντα ώστε από το ματς με τον Παναθηναϊκό να πάρουμε τη νίκη και να το γυρίσουμε».