Ο Σισέ σκοράρει με τον Ολυμπιακό και στην Τρουά έχουν αντιληφθεί το λάθος τους!

Ο Παπέ Σισέ εξελίσσεται σε μία από τις ευχάριστες νότες ενός Ολυμπιακού, που ακόμη δεν πατάει γερά στα πόδια του. Την ίδια στιγμή η Τρουά καταλαβαίνει το μεγάλο λάθος της.

Ο Σισέ σκοράρει με τον Ολυμπιακό και στην Τρουά έχουν αντιληφθεί το λάθος τους!

Όταν αρχές καλοκαιριού γινόταν μπόλικη συζήτηση σχετικά με την ενδεχόμενη επιστροφή του Παπέ Σισέ στον Ολυμπιακό μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στην Σεντ Ετιέν, ο Πέδρο Μαρτίνς είχε εισηγηθεί ήδη την μόνιμη παρουσία του στο λιμάνι.

Μπορει το όνομα του Σενεγαλέζου στόπερ να ενεπλάκη με ομάδες από την Γαλλία, την Ιταλία και την Γερμανία, αλλά στο τέλος έμεινε στον Ολυμπιακό και εξελίσσεται πλέον σε μία από τις ευχάριστες νότες της ομάδας του Πειραιά, η οποία ακόμα ψάχνει τα πατήματά της.

Δεν είναι μόνο τα γκολ που έχει πετύχει κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας και την Λαμία. Είναι η γενικότερη παρουσία του που έχει βγάλει ασπροπρόσωπο τον Μαρτίνς, ο οποίος με το που ξεκίνησαν τα επίσημα ματς, αμέσως έσπευσε να τον έχει στις βασικές του μονάδες, με αποκορύφωμα φυσικά τη χρησιμοποίησή του ως αριστερός μπακ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Νέφτσι Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν.

Την ίδια στιγμή η Τρουά έχει αρχίσει να καταλαβαίνει το μεγάλο λάθος της. Φημολογείται στην Γαλλία ότι η Τρουά εξακολουθεί να παρακολουθεί τον Σισέ, προσδοκώντας προφανώς ότι μπορεί να τον αποκτήσει αυτή τη φορά τον Ιανουάριο. Μόνο που λογαριάζει χωρίς τον... ξενοδόχο (τον Ολυμπιακό).

Οι μετοχές του Σισέ ανεβαίνουν και είναι δεδομένο ότι τα 10 εκατομμύρια που θα αποτελούσαν μία καλή βάση συζήτησης για την καλοκαιρινή περίοδο, ενδεχομένως να είναι λίγα τον Ιανουάριο με τα έως τώρα πεπραγμένα του με τα ερυθρόλευκα.

Για την ιστορία η Τρουά έφτασε στα 7 εκατομμύρια και όχι στα 8, σύμφωνα με τους Γάλλους. Μικρή σημασία έχει βέβαια η τελική προσφορά που έκανε και η οποία απορρίφθηκε. Το θέμα είναι ότι ο Ολυμπιακός ξαναέβαλε για τα καλά στη μηχανή του έναν παίκτη που δεν ήταν καθόλου σίγουρο όταν αποχωρούσε τον Γενάρη για την Σεντ Ετιέν, ότι θα επέστρεφε στο λιμάνι. Η επιμονή του Μαρτίνς για την παραμονή του έπαιξε καθοριστικό ρόλο.