Άρης: Στηρίζει Μάντζιο ο Καρυπίδης

Κόντρα στη φημολογία που έχει αναπτυχθεί ο Θόδωρος Καρυπίδης στηρίζει τον Άκη Μάντζιο και στον Άρη δεν έχει καμία επαφή με άλλον προπονητή.

Άρης: Στηρίζει Μάντζιο ο Καρυπίδης

Μετά την ήττα του Άρη από τον Ιωνικό αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για το μέλλον του Άκη Μάντζιου στον "κιτρινόμαυρο" πάγκο. Μάλιστα υπήρχαν πληροφορίες που ήθελαν τον Θόδωρο Καρυπίδη να πηγαίνει σε προπόνηση της ομάδας προκειμένου να τα… χώσει σε ποδοσφαιριστές και Άκη Μάντζιο.

Τελικά παρά την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί ο Θόδωρος Καρυπίδης στηρίζει τον Άκη Μάντζιο. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχει συχνή επικοινωνία με τον Έλληνα τεχνικό, ενώ τα είπαν από κοντά και στη Νίκαια μετά το άσχημο αποτέλεσμα του Άρη.

Οι δύο πλευρές διαρρέουν πως οι σχέσεις τους είναι σε πολύ καλό επίπεδο και πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ τους. Μάλιστα ο Καρυπίδης φέρεται να έχει δώσει το ελεύθερο στον Μάντζιο να προχωρήσει σε όποιες αλλαγές κρίνει απαραίτητες προκειμένου ο Άρης να βρει ξανά τον δρόμο του.

Ακόμα δεν προκύπτει από πουθενά πως οι άνθρωποι του Άρη έκαναν επαφές με άλλους προπονητές. Στη Θεσσαλονίκη εκείνο που τους ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να νικήσουν τον Παναθηναϊκό και θεωρούν πως αν συμβεί αυτό θα αλλάξουν πολλά.