ΟΦΗ-ΑΕΚ 3-3: «Βράζουν» στην Κρήτη με τον Κονέ

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ συνεχίζεται με το τρίτο ημίχρονο να έχει πολλά επεισόδια. «Βράζουν» στην Κρήτη με τη συμπεριφορά του Παναγιώτη Κονέ.

ΟΦΗ-ΑΕΚ 3-3: «Βράζουν» στην Κρήτη με τον Κονέ

Στο Ηράκλειο μπορεί να έγινε ένα από τα πιο ωραία ματς της αγωνιστικής με δραματική διακύμανση, αλλά το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης έχει ακόμα πολλά επεισόδια. Συγκεκριμένα η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε παράπονα από τη φιλοξενία της ΠΑΕ ΟΦΗ, ενώ από την πλευρά τους οι Κρητικοί τα διαψεύδουν όλα αυτά.

Από την άλλη σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κρήτη και συγκεκριμένα της ιστοσελίδας gentikoule.gr υπάρχουν σοβαρά παράπονα από τον Παναγιώτη Κονέ και τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι. Όπως αναφέρει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα το στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΚ μετά το γκολ του Τσούμπερ με το οποίο έγινε το 0-2 πανηγύρισε έξαλλα δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα στον κόσμο.

Η κερκίδα (θύρα 9) στην οποία βρισκόταν ήταν γεμάτη κόσμο με αποτέλεσμα να παρενέβη η αστυνομία και όλη η αποστολή της ΑΕΚ να μεταφερθεί στη θύρα 6 που ήταν άδεια. Το τελικό 3-3, όμως, προκάλεσε εκνευρισμό στους ανθρώπους των "κιτρινόμαυρων". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Κρήτη ο Παναγιώτης Κονέ ήταν σε έξαλλη κατάσταση και επιχείρησε να πάει στα αποδυτήρια των διαιτητών. Με την παρέμβαση της αστυνομίας απομακρύνθηκε από τον χώρο των αποδυτηρίων, αλλά και πάλι δεν μπορούσε να ηρεμήσει.