Λαμία-Ολυμπιακός 1-2: Κούντε: «Να κερδίζουμε συνεχώς»

Ο Πιερ Κούντε μίλησε για τη σημασία της νίκης επί της Λαμίας και το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να υποτιμάει κανέναν αντίπαλο.

Λαμία-Ολυμπιακός 1-2: Κούντε: «Να κερδίζουμε συνεχώς»

Στη σημασία που έχει για τον Ολυμπιακό το γεγονός ότι πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς με τη Λαμία ο Πιερ Κούντε. Ο Καμερουνέζος χαφ τόνισε πως είναι σημαντικό να νικάει η ομάδα, διότι αποκτά αυτοπεποίθηση, ενώ έχουν αντιληφθεί όλοι πως κανένας αντίπαλος δεν θα είναι εύκολος.

Αναλυτικά ο Πιερ Κούντε μίλησε:

Για το παιχνίδι στη Λαμία: Είμαι χαρούμενος που συνεχίσαμε το σερί των νικών, γιατί μας δίνει αυτοπεποίθηση και κίνητρο. Θέλουμε συνεχόμενες νίκες και να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να δώσουμε συνέχεια σε αυτό το σερί.

Για το πρωτάθλημα: Νομίζω ότι από το πρώτο ματς καταλάβαμε ότι θα είναι δύσκολο το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι από τις πιο δυνατές του πρωταθλήματος και οι αντίπαλοί μας αποκτούν κίνητρα για να μας κόψουν βαθμούς. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα τα παιχνίδια και πρέπει να είμαστε δυνατοί.

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα: Πρέπει να σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Όταν παίζεις εκτός έδρας ο αντίπαλος δεν έχει τίποτα να χάσει και βάζει τα δυνατά του για να σε βλάψει. Εμείς είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει πάντα να τα δίνουμε όλα και να παίρνουμε τις νίκες. Δεν πρέπει ποτέ να σταματάμε και να κερδίζουμε συνεχώς.