Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 0-1: Πασχαλάκης: «Δούλεψα μια μέρα παραπάνω γι' αυτό το παιχνίδι...»

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, μίλησε για τη νίκη στην Τρίπολη επί του Αστέρα.

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 0-1: Πασχαλάκης: «Δούλεψα μια μέρα παραπάνω γι' αυτό το παιχνίδι...»

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης:

«Να συγχαρώ την ομάδα της Τρίπολης που έπαιξε πολύ καλά. Συγχαρητήρια και στον Άλβαρες γιατί είχαμε δουλέψει πάνω στα χτυπήματα των αντιπάλων και γνώριζα πόσο δυνατός είναι σε αυτό το κομμάτι. Είναι μια πολύ καλή ομάδα η Τρίπολη, βγάζει υγεία και της εύχομαι τα καλύτερα».

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 0-1: Αγχωτική νίκη από την … άσπρη βούλα και ήρωα τον Πασχαλάκη (highlights)

Για την δική του πολύ καλή εμφάνιση: «Δούλεψα μια μέρα παραπάνω γι' αυτό το παιχνίδι γιατί η Τρίπολη είναι μια ομάδα που έχει πολύ καλά στημένα. Έχω πει ότι είναι σημαντικό ακόμα και στα παιχνίδια που δεν είσαι καλός να κερδίζεις. Σήμερα δεν παίξαμε καλά αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε. Είναι μια δύσκολη χρονιά γιατί πρέπει να δουλέψουμε πολύ με τον κόουτς για να μας περάσει όλα αυτά που θέλει».

Αστέρας Τρίπόλης – ΠΑΟΚ 0-1: Ράσταβατς: «Θα έρθουν και τα αποτελέσματα»

Για το αν μπορεί να αποτελέσει τη σταθερά του ΠΑΟΚ στο τέρμα: «Εγώ θα μιλήσω για το τι μπορώ να κάνω καλά εγώ. Είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να βελτιώνεται συνεχώς. Η λέξη - κλειδί είναι η διάρκεια. Να μην υπάρχουν μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοση μου. Ότι και να πω εγώ ο αγωνιστικός χώρος είναι ο καθρέφτης. Θέλω να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, να βοηθάω την ομάδα μου».

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 0-1: Λουτσέσκου: «Έπρεπε να κερδίσουμε...»