Λαμία-Ολυμπιακός 1-2: Σισέ: «Αυτή είναι η δουλειά μου»

Ο Παπέ Σισέ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Λαμία και μετά το ματς μίλησε για την επιστροφή του στην ομάδα του Πειραιά και για το γκολ του.

Λαμία-Ολυμπιακός 1-2: Σισέ: «Αυτή είναι η δουλειά μου»

Ο Παπέ Σισέ σε σχεδόν όλα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού προωθείται στις στατικές φάσεις και αρκετές φορές έχει βρεθεί σε θέση βολής. Στη Λαμία πέτυχε το πρώτο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και δήλωσε πολύ χαρούμενος που κατάφερε να ανοίξει το δρόμο για τη νίκη.

Αναλυτικά ο Παπέ Σισέ μίλησε:

Για το γκολ που πέτυχε: Είναι η δουλειά μου, εγώ πρέπει να βάζω τα περισσότερα γκολ. Είμαι εδώ για να βοηθάω όπως μπορώ και αν χρειαστεί να σκοράρω κιόλας. Είμαι πολύ χαρούμενος που άνοιξα το δρόμο για τη νίκη μας.

Για το παιχνίδι: Καταφέραμε να εκπληρώσουμε τον στόχο μας. Ήρθαμε για τους τρεις βαθμούς. Έγινε σωστά η δουλειά. Πρέπει να παίζουμε σαν πρωταθλητές. Όλες οι ομάδες θα μας περιμένουν αμυντικά. Ήρθαμε για τη νίκη, το καταφέραμε και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε.

Για την επιστροφή του: Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Αγαπώ τον σύλλογο και πάντοτε δίνω τα πάντα. Ο κόσμος με ενθαρρύνει. Σήμερα ακόμα και έξω από το γήπεδο οι φίλαθλοί μας ήταν εδώ. Εγώ πάντα προσπαθώ για την ομάδα μου. Μέχρι στιγμής τα πράγματα πάνε πολύ καλά και ελπίζω να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο.