Γρηγορίου: «Το σκορ μας αδικεί, αν συνεχίσουμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό, έμεινε ο τεχνικός της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου. 

Γρηγορίου: «Το σκορ μας αδικεί, αν συνεχίσουμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν»

Παρά την ήττα (1-2) από τον Ολυμπιακό, ο τεχνικός της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου έμεινε ικανοποιημένος. Μάλιστα, χαρακτήρισε άδικο το σκορ.

«Κάναμε εξαιρετική προσπάθεια σήμερα. Είπα στα παιδιά στο ημίχρονο να συνεχίσουμε έτσι. Ήμασταν πιεστικοί, βγάλαμε φάσεις απέναντι στον Ολυμπιακό. Είχαμε και ατυχία. Θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός είναι δυνατός στις στατικές φάσεις. Είχαμε δύο απώλειες με Τζανετόπουλο και Γκέντσογλου που μπορούν να δώσουν λύσεις σε αυτό το κομμάτι. Το σκορ μας αδικεί, αλλά αν συνεχίσουμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Όσο για τους τραυματίες και τη συνέχεια: «Ο Γκέντσογλου ενδεχομένως να έχει πρόβλημα, το ίδιο και ο Σκόνδρας. Ίσως θλάση πρώτου βαθμού. Η αρχή για εμάς στο πρωτάθλημα είναι δύσκολη. Έχουμε τώρα την ΑΕΚ. Πρέπει να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας. Θα παίζαμε έτσι κι αλλιώς με όλους. Βαθμολογικά δεν μας ευνοεί ότι θα παίζαμε με Ολυμπιακό και ΑΕΚ κολλητά. Με ανάλογη προσπάθεια θα έχουμε καλύτερη εικόνα στο πρωτάθλημα».