Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 0-1: Λουτσέσκου: «Έπρεπε να κερδίσουμε...» (vid)

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Κέρδισε τον Αστέρα Τρίπολης και όπως είπε ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν ένα ματς που έπρεπε να πάρουν οι «ασπρόμαυροι».

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 0-1: Λουτσέσκου: «Έπρεπε να κερδίσουμε...» (vid)

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μίλησε μετά από τη νίκη της ομάδας του επί του Αστέρα Τρίπολης, σχολιάζοντας πως είχε συζητήσει με τους παίκτες του ότι πρέπει να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης πάση θυσία.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Μεγάλη νίκη, είχαμε συζητήσει πριν από αυτό το παιχνίδι ότι έπρεπε να κερδίσουμε πάση θυσία σε μια δύσκολη έδρα.

Είναι θέμα πνεύματος, ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμάς γενικότερα, είχαμε ένα ταξίδι στο Γιβραλτάρ, είχαμε το παιχνίδι στα Γιάννενα, έπρεπε να προσαρμοστούν και οι τελευταίες μεταγραφές οπότε ήταν μια περίοδος πίεσης.

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 0-1: Αγχωτική νίκη από την … άσπρη βούλα και ήρωα τον Πασχαλάκη

Είναι φυσιολογικό να μην έχουμε τις τελειες τοποθετήσεις. Είχαμε τη δυνατότητα στο τρανζίσιον να τελειώσουμε το παιχνίδι, ωστόσο ναι θα μπορούσαμε να πούμε ότι σταθήκαμε και τυχεροί», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ομάδας του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης.

Για τον Καγκάβα ρωτήθηκε και απάντησε: «Θα πρέπει να διαχειριστώ την εναλλαγή των 7 ξένων ποδοσφαιριστών στο ροτέισον οπότε ήταν δική μου απόφαση».