Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τη Λαμία

Έγινε γνωστή η ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμία για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τη Λαμία

Μετά το 0-0 με τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα περιθώριο για νέα απώλεια βαθμών. Η ομάδα του Πειραιά δοκιμάζεται εκτός κόντρα στη Λαμία με τον Πέδρο Μαρτίνς να καλείται γι' ακόμα ένα παιχνίδι να αντιμετωπίσει τις απουσίες σημαντικών ποδοσφαιριστών του.

Εμβιλά, Ελ Αραμπί και Λαλά είναι εκτός για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Ο 51χρονος κόουτς και σε αυτό το ματς θα υποχρεωθεί να παίξει χωρίς βασικά του στελέχη. Για τον προπονητή του Ολυμπιακού, όμως, εκείνο που έχει σημασία είναι η ομάδα του να παίξει με σοβαρότητα και προσήλωση στο σχέδιο έτσι ώστε να καταφέρει να πάρει τη νίκη.

Ο Πορτογάλος για τον αγώνα με τη Λαμία επέλεξε τον Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού. Καρμπόβνικ, Ρέαμπτσιουκ θα παίξουν στα άκρα της άμυνας με τον Πολωνό να μετατοπίζεται στο αριστερό. Το δίδυμο των στόπερ θα αποτελέσουν σε αυτή την αναμέτρηση οι Σισέ, Παπασταθόπουλος.

Στα χαφ ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τους Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης έχοντας μπροστά τον Αγκιμπού Καμαρά και στα άκρα τους Βαλμπουενά, Ονιεκούρου. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Τικίνιο που θέλει να ανοίξει λογαριασμό με την ερυθρόλευκη φανέλα.