Άρης: Φουλάρει για Παναθηναϊκό ο Γκαρσία

Ο Ματέο Γκαρσία έβγαλε όλη την προπόνηση της Κυριακής και τη Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Άρης: Φουλάρει για Παναθηναϊκό ο Γκαρσία

Ανεβάζει στροφές ο Ματέο Γκαρσία στον Άρη και ετοιμάζεται για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα ο εξτρέμ της ομάδας της Θεσσαλονίκης ακολούθησε όλο το πρόγραμμα της Κυριακής. Η συμμετοχή του στον αγώνα με τους "πράσινους" αναμένεται να ξεκαθαρίσει στην προπόνηση της Δευτέρας. Ο Λούμορ από την πλευρά του ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας και δεν θα προλάβει να τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

«Με τον Ματέο Γκαρσία να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και τον Λούμορ Αγκμπενιένου να συνεχίζει τη θεραπεία, έγινε η σημερινή πρωινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ενεργοποίηση, passing game, παιχνίδι κατοχής μπάλας και transition, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τακτικής).

Αύριο, Δευτέρα, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο Δασυγένειο ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης (22/09, 20:30), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022».