Λαμία - Ολυμπιακός: Κερδίζει ο Μαρτίνς, παλεύει ο Γρηγορίου

Στο Φάληρο ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς κερδίζει χωρίς πρόβλημα τις ομάδες του Γρηγορίου, αλλά με γηπεδούχο τον Έλληνα τεχνικό ο Πορτογάλος είχε δυσκολευτεί. 

Λαμία - Ολυμπιακός: Κερδίζει ο Μαρτίνς, παλεύει ο Γρηγορίου

Σεβασμό έχει ο Πέδρο Μαρτίνς στη δουλειά του Μιχάλη Γρηγορίου και το έδειξε και στις δηλώσεις του πριν από το σημερινό (19/9-20.30) παιχνίδι του Ολυμπιακού στην έδρα της Λαμίας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει νικήσει και στις τρεις φορές που αντιμετώπισε ομάδες του Γρηγορίου, με άνεση στο «Γ. Καραϊσκάκης» και με δυσκολία εκτός έδρας. Πρόπερσι, δηλαδή, όταν είχε επικρατήσει στη Λάρισα της ΑΕΛ με ένα πέναλτι του Βαλμπουενά από νωρίς.

Στο Φάληρο ο Ολυμπιακός έχει νικήσει την Λάρισα με 4-1 (όλα τα γκολ στο πρώτο μέρος από Μασούρα δύο, Σουντανί, Ελ Αραμπί) και πέρυσι την Λαμία με 3-0 (Μπρούμα, Φορτούνης, Ελ Αραμπί).

Περιμένει δυσκολίες και σήμερα ο Πέδρο και ένα σκληρό ματς εκ μέρους του αντίπαλου, το οποίο θέλει να «καθαρίσει» όσο πιο νωρίς γίνεται και όχι να το αφήσει ανοιχτό έως το φινάλε. Αλλά σίγουρα δεν περιμένει την άνεση του περσινού 6-0 στο «Αθ. Διάκος» όταν ο Γρηγορίου δεν είχε αναλάβει ακόμη την Λαμία.

Πριν από τον Μαρτίνς ο Έλληνας τεχνικός είχε δυσκολέψει πολύ τον Ολυμπιακό από τον πάγκο του Πανιώνιου. Στη Νέα Σμύρνη 3-4, με τον Λεμονή αντίπαλο και τον Φορτούνη να σκοράρει στο τέλος. Και στο Φάληρο 1-0, με τον Όσκαρ Γκαρθία στον «ερυθρόλευκο» πάγκο και τον Οτζίτζα Οφόε να βάζει το γκολ της νίκης για τον Ολυμπιακό...

Ενώ ακόμη πιο παλιά έχει χάσει δύσκολα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι από τον Ολυμπιακό (1-2) και έχει πάρει ισοπαλία ως προπονητής της Κέρκυρας στο «Καραϊσκάκης» (0-0)