Super League: Στη Λαμία ο Ολυμπιακός, στο Ηράκλειο η ΑΕΚ, στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ

Τα ματς ΟΦΗ - ΑΕΚ (19/9, 18:15), Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ (19/9, 20:30) και Λαμία - Ολυμπιακός (19/9, 20:30) ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της ημέρας για την 2η αγωνιστική της Super League.

Super League: Στη Λαμία ο Ολυμπιακός, στο Ηράκλειο η ΑΕΚ, στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ

Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου (19/9) ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική της Super League με πέντε αναμετρήσεις σε Ριζούπολη, Περιστέρι, Ηράκλειο, Τρίπολη και Λαμία.

Η δράση ξεκινάει στις 16:00 στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης να υποδέχεται τον Βόλο, με αμφότερες τις ομάδες να θέλουν τη νίκη. Στην αποστολή των γηπεδούχων ο Νίκολας Μαρτίνες, ο οποίος παίρνει τη θέση του τιμωρημένου Άντονι Φατιόν. Από την άλλη, στην αποστολή για την ομάδα της Μαγνησίας συμπεριλήφθηκε ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος είχε απουσιάσει από τον αγώνα της πρεμιέρας με τη Λαμία.

Στις 18:15 ο Ατρόμητος φιλοξενεί στο Περιστέρι τον Παναιτωλικό. Ο Γιώργος Νταβιώτης, ο οποίος υπέστη ρήξη μηνίσκου, δεν θα ενισχύσει τους Περιστεριώτες. Στην αποστολή για τους Αγρινιώτες οι Μπαρμπόζα, Ζεστέντε, Φλόρες και Μεντόζα, ενώ θα απουσιάσουν οι Μελίσσας, Λιάβας, Αποστολάκης, Περέιρα και Μπακαδήμας.

Την ίδια ώρα (18:15) η ΑΕΚ έχει δύσκολη αποστολή στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ. Ο Νίκος Νιόπλιας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μαρινάκη, Τοράλ, Μεγιάδο, Στάικο και Τσιλιανίδη, ενώ στον αντίποδα κανονικά υπολογίζεται ο Καμάου. Ο Πέτρος Μάνταλος, από την άλλη, ξεπέρασε σε χρόνο ρεκόρ το διάστρεμμα που υπέστη και μπήκε στην αποστολή της Ένωσης, ενώ εκτός έμειναν οι Γαλανόπουλος, Σιμόες, Λάτσι και Μαχαμάντι.

Στις 20:30 ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα και ψάχνει την πρώτη νίκη, μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-1) στην πρεμιέρα. Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Αλί Μπαμπά, Ιγκλέσιας και Τιλίκα, ενώ εκτός παραμένει ο Σονί. Με εκπλήξεις οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου, αφού επέστρεψε στην αποστολή ο Ζίβκοβιτς, ενώ εκτός έμειναν οι Καγκάβα-Τέιλορ.

Τέλος, στις 20:30 (LIVE στο fosonline.gr) ο Ολυμπιακός θα ψάξει το πρώτο του τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα στη Λαμία. Εκτός για την ομάδα της Φθιώτιδας έμειαν οι Τζανετόπουλος και Μπεχαράνο. Στον αντίποδα, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει συμπεριλάβει όλους τους ποδοσφαιριστές του στην αποστολή για τον αγώνα με την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου. Συγκεκριμένα ακόμη και οι Μασούρας, Εμβιλά που δεν είναι διαθέσιμοι βρίσκονται στην αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Super League:

Παρασκευή 17/9
Ιωνικός - Άρης 1-0

Σάββατο 18/9
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 1-0

Κυριακή 19/9
16:00 Απόλλων Σμύρνης - Βόλος
18:15 Ατρόμητος - Παναιτωλικός
18:15 ΟΦΗ - ΑΕΚ
20:30 Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ
20:30 Λαμία - Ολυμπιακός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ