Λαμία: Χωρίς Τζανετόπουλο κόντρα στον Ολυμπιακό

Η Λαμία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Άνταμ Τζανετόπουλος.

Λαμία: Χωρίς Τζανετόπουλο κόντρα στον Ολυμπιακό

Την προετοιμασία του για το πρώτο φετινό εντός έδρας ματς, ολοκλήρωσε το Σάββατο ο ΠΑΣ Λαμία. Ο τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας, Μιχάλης Γρηγορίου μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (18/9), ανακοίνωσε την αποστολή της Λαμίας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (19/9).

Ο κεντρικός αμυντικός Άνταμ Τζανετόπουλος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το μυϊκό πρόβλημα που αντιμετώπισε στην πρεμιέρα με τον Βόλο και το τεχνικό τιμ αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Εκτός είναι βέβαια και Μπεχαράνο, ο οποίος σύντομα θα είναι στις επιλογές του κόουτς Μιχάλη Γρηγορίου.

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας για τον αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Αθανάσιος Διάκος»: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Βύντρα, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Ελευθεριάδης, Τρούμπουλος, Γκέντσογλου, Μανούσος, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς και Μανουσάκης.

Η Λαμία στην πρεμιέρα, θυμίζουμε πως βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 κόντρα στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Έβγαλε αντίδραση στην επανάληψη, μείωσε σε 2-1 αλλά δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.