Ροντρίγκες: «Γι' αυτό επέλεξα τον Ολυμπιακό»

Ο Γκάρι Ροντρίγκες στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού εξήγησε για ποιο λόγο επέλεξε να αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ροντρίγκες: «Γι' αυτό επέλεξα τον Ολυμπιακό»

Ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού και στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των "ερυθρόλευκων" και αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε να αγωνιστεί στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αρχικά ο 30χρονος εξτρέμ μίλησε για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Έχω ξαναπαίξει στην Ελλάδα, οπότε ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει υπέροχους φιλάθλους. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ στο γήπεδο. Ελπίζω ότι θα πετύχουμε μεγάλα πράγματα μαζί. Ανυπομονώ να δω τους φιλάθλους μας από κοντά!».

Στη συνέχει δεν έκρυψε την επιθυμία του να κατακτήσει τίτλους με τη φανέλα του Ολυμπιακού: «Είμαι ένας φιλόδοξος παίκτης. Φυσικά θέλω να κερδίσω τρόπαια. Δεν είμαι εδώ για να επαναπαυτώ. Ας ελπίσουμε ότι θα κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους και θα πάμε μακριά στην Ευρώπη».

Όσον αφορά στους λόγους που επέλεξε τον Ολυμπιακό εξήγησε: «Υπήρξαν μερικές προσφορές από άλλες ομάδες, ωστόσο είχα μερικές καλές συζητήσεις με τον σύλλογο και μου έδωσαν καλή αίσθηση και όραμα για το μέλλον. Φυσικά, πρόκειται για τον Ολυμπιακό».

Ακόμη αναφέρθηκε και στο πόσο του αρέσει να αγωνίζεται στη χώρα μας: «Η Ελλάδα είναι μια ωραία χώρα με καταπληκτικούς φιλάθλους. Όλοι οι Έλληνες οπαδοί είναι παθιασμένοι. Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο εδώ. Φυσικά ανυπομονώ να συναντήσω τους οπαδούς μας στο γήπεδό μας».