Super League: ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 1-0: Γκολ και φάσεις από τον αγώνα (vids)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται αυτή την ώρα τον Παναθηναϊκό στο στάδιο «Ζωσιμάδες» για τη 2η αγωνιστική της Super League. Δείτε γκολ και φάσεις του αγώνα.

Super League: ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 1-0: Γκολ και φάσεις από τον αγώνα (vids)

Με τον αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται σήμερα (18/9) η διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η αναμέτρηση στο στάδιο «Ζωσιμάδες» των Ιωαννίνων είναι η μοναδική που περιλαμβάνεται στο σαββατιάτικο (18/9) πρόγραμμα και άρχισε στις 20:30.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» και το «τριφύλλι» θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες της πρεμιέρας, όταν οι μεν Ηπειρώτες πέρασαν νικηφόρα από την Τούμπα (0-1), οι δε Αθηναίοι επικράτησαν του Απόλλωνα Σμύρνης με ευρύ σκορ (4-0).

Την 20μελή αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα αποτελούν οι Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Καραχάλιος, Κάργας, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Μπρένερ, Γκαρντάφσκι, Λιάσος, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Μιλιντσεάνου, Περέα και Κόντε.

Η αντίστοιχη του Παναθηναϊκού συγκροτείται από 22 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Πέρεθ, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανοίγει το σκορ πολύ νωρίς με τον Γκαρντάφσκι στο 5' (1-0)! Δείτε το γκολ: