Λε Ταλέκ: «Είμαστε έτοιμοι και είναι η στιγμή να το δείξουμε»

Ο μέσος της ΑΕΚ, Λε Ταλέκ μίλησε για τον αγώνα με τον Ιωνικό στην πρεμιέρα και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Λε Ταλέκ: «Είμαστε έτοιμοι και είναι η στιγμή να το δείξουμε»

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της ΑΕΚ στο ματς με τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ, Λε Ταλέκ μίλησε για το ματς με τους Νικαιώτες στην πρεμιέρα και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του στην Cosmote:

Απέναντι στον Ιωνικό πέτυχες γκολ, από στατική φάση, έπειτα από εκτέλεση του Πέτρου Μάνταλου. Είναι κάτι που έχετε δουλέψει στην προπόνηση ή απλώς «βγήκε» σε αυτό το παιχνίδι;

«Ναι, δουλεύουμε μαζί ήδη δύο μήνες και κάθε εβδομάδα εστιάζουμε στις στατικές φάσεις. Είναι στόχος μας, ακόμη και σήμερα δουλέψαμε πάνω σε αυτό, και θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο».

Πολλοί νέοι παίκτες, το ρόστερ μοιάζει ποιοτικό, και στη δική σου θέση υπάρχουν αρκετές επιλογές…

«Έχουμε αρκετούς παίκτες στην ομάδα. Έχουμε καταπληκτική ατμόσφαιρα, όλοι είναι θετικοί. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα προπονητή να διαλέξει παίκτες από το ένα ματς στο άλλο. Όλοι είναι έτοιμοι, αλλά πάντα είναι καλύτερο να έχεις περισσότερους παίκτες για την ποιότητα της ομάδας. Πρέπει να παλέψεις για τη θέση σου στις προπονήσεις και μετά η επιλογή ανήκει στον προπονητή».

Επειδή έντεκα καλοί παίκτες, δεν κάνουν απαραίτητα μια καλή ομάδα, πόσο σύντομα πιστεύεις ότι η ΑΕΚ θα μπορεί να δείξει πράγματα σε ομαδικό επίπεδο;

«Φυσικά, είναι πάντα δύσκολο να «κτίσεις» μια ομάδα. Αλλά νομίζω είχαμε χρόνο. Η έναρξη του πρωταθλήματος είχε αναβληθεί και δουλέψαμε ήδη αρκετά όλοι οι νέοι παίκτες και είμαστε έτοιμοι. Μένει τώρα να συμβεί το ίδιο και με τους παίκτες που ήρθαν τελευταία. Αλλά νομίζω, ότι είμαστε έτοιμοι και είναι η στιγμή να το δείξουμε».