Ολυμπιακός: «Προβάρει» φανέλα βασικού με Λαμία ο Τικίνιο

Ο Τικίνιο αναμένεται να αποτελέσει μία από τις αλλαγές του Πέδρο Μαρτίνς στο παιχνίδι με την Λαμία σε σχέση με την Αντβέρπ.

Ολυμπιακός: «Προβάρει» φανέλα βασικού με Λαμία ο Τικίνιο

Ένας διαφορετικός Ολυμπιακός σε πρόσωπα αναμένεται να εμφανιστεί την Κυριακή (19/9, 20.30) στην Λαμία σε σχέση με τον Ολυμπιακό που παρατάχθηκε κόντρα στην Αντβέρπ.

Μία από τις αλλαγές φυσικά θα είναι ο Εμβιλά που θα μείνει στον Ρέντη, καθώς δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να πάει στην Λαμία έχοντας προηγηθεί η αναγκαστική του αλλαγή το βράδυ της Πέμπτης (16/9).

Βέβαια, είναι ένα ερωτηματικό ποιος θα πάρει τη θέση του και αν θα ξαναπάει ο Μαρτίνς με σχήμα 4-3-3, βάζοντας τον Κούντε αντί του Γάλλου χαφ.

Αντιθέτως, ο παίκτης που συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού στην Λαμία είναι ο Τικίνιο. Αυτό που μένει να φανεί είναι αν θα παίξει αντί του Ελ Αραμπί ή θα ξαναδούμε το 4-4-2 που είδαμε στην πρεμιέρα με τον Ατρόμητο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει το συντομότερο δυνατόν να βρεθούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας. Μεταξύ αυτών φυσικά και ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος δείχνει πολύ καλά στοιχεία, αλλά ακόμα δεν είναι στο 100%.

Αυτό που του λείπει είναι ο αγωνιστικός ρυθμός και ο πληροφορίες συγκλίνουν στο να βρεθεί στο αρχικό σχήμα στο ματς της Κυριακής (19/9).

Από εκεί και πέρα, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι ο Μαρτίνς θα δείξει ενδεκάδα στην προπόνηση του Σαββάτου (18/9), καθώς δεν αποκλείεται να κάνουν αποθεραπεία για δεύτερη σερί μέρα όλοι όσοι αγωνίστηκαν με την Αντβέρπ. Την ίδια τακτική είχε ακολουθήσει άλλωστε μετά τον Ατρόμητο...