Άρης: Πρόστιμο από Καρυπίδη σε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία

Εκνευρισμένος ο Θόδωρος Καρυπίδης με την ήττα του Άρη από τον Ιωνικό επέβαλε πρόστιμο σε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία.

Άρης: Πρόστιμο από Καρυπίδη σε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία

Με μεγάλες προσδοκίες ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο Άρης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ενισχύθηκε σημαντικά στη μεταγραφική περίοδο, ενώ και η εικόνα της στα φιλικά ανέβασε αρκετά τον πήχη.

Το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, ωστόσο δεν είναι το αναμενόμενο. Στην πρεμιέρα έμεινε στο 0-0 με τον ΟΦΗ στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ενώ για τη 2η αγωνιστική ηττήθηκε από τον Ιωνικό στη Νίκαια.

Το δεύτερο αρνητικό αποτέλεσμα και η κακή εικόνα προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Θόδωρου Καρυπίδη. Ο ισχυρός άνδρας των "κιτρινόμαυρων" βλέπει ότι οι επενδύσεις του δεν αποδίδουν καρπούς μέχρι τώρα με αποτέλεσμα να είναι εκνευρισμένος.

Έτσι επέβαλε πρόστιμο σε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία για τη νέα κακή εμφάνιση και το νέο αρνητικό αποτέλεσμα. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως, στον Άρη αναζητούν λύση, διότι την Τετάρτη έχουν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα δεν υπάρχει περιθώριο για νέα απώλεια βαθμών.