Ολυμπιακός: Δικός του ο Γκάρι Ροντρίγκες

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Γκάρι Ροντρίγκες, αφού οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και πλέον απομένει μόνο η ανακοίνωση.

Ολυμπιακός: Δικός του ο Γκάρι Ροντρίγκες

Από τη Δευτέρα Ολυμπιακός και Γκάρι Ροντρίγκες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και τελικά αυτή η ιστορία έχει αίσιο τέλος για τις δύο πλευρές. Οι δύο πλευρές είχαν τη διάθεση να συνεργαστούν και αυτό προέκυπτε όλες τις προηγούμενες ημέρες από την πορεία των συζητήσεων.

Υπήρχε αισιοδοξία ότι Ολυμπιακός και Ροντρίγκες θα δώσουν τα χέρια και θα πορευτούν μαζί και πλέον ξεπεράστηκαν όλα τα εμπόδια. Σήμερα άλλωστε τελειώνει η προθεσμία για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Ολυμπιακός και Γκάρι τα βρήκαν και ο 30χρονος εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι θα φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα. Από την πειραϊκή ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται ακόμη τίποτα, όμως, αναμένεται εντός της ημέρας να υπάρξουν και οι ανακοινώσεις για τη συμφωνία τους. Ο Γκάρι θα είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ολυμπιακός: Δείτε τον Γκάρι Ροντρίγκες σε δράση (vid)

Ο Γκάρι Ροντρίγκες το καλοκαίρι του 2015 αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ και το 2017 παραχωρήθηκε στη Γαλατασαράι, η οποία τον πούλησε τον Ιανουάριο του 2019 την Αλ Ιτιχάντ έναντι 9 εκατ. ευρώ. Στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας είχε ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο που έφτανε στα 4,5 εκατ. ευρώ . Τον Ιούλιο του 2019 παραχωρήθηκε δανεικός στη Φενέρμπαχτσε, επέστρεψε τον Οκτώβριο του 2020 και το περασμένο καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος.