Το τετ-α-τετ του Μαρτίνς με Λάζαρο και Φορτούνη

O Πορτογάλος προπονητής ποντάρει πολλά στο δίδυμο των πιο ποιοτικών Ελλήνων ποδοσφαιριστών και στην πρωινή προπόνηση τα είπε και με τους δύο.

Το τετ-α-τετ του Μαρτίνς με Λάζαρο και Φορτούνη

Το ελληνικό στοιχείο έλειψε πολύ από τον περσινό Ολυμπιακό και το πλήρωσε ειδικά στα ντέρμπι του πρωταθλήματος. Ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να στηριχτούν περισσότερο σε Έλληνες παίκτες και μάλιστα δύο από αυτούς να ηγηθούν της προσπάθειας για επιστροφή στην κορυφή.

Κώστας Φορτούνης και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι τα βαριά χαρτιά για τον Πέδρο Μαρτίνς. Δύο ποδοσφαιριστές που και την ομάδα γνωρίζουν πολύ καλά και τις απαιτήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος. Η συνύπαρξη τους τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι ένα πολύ μεγάλο στοίχημα για τον Πορτογάλο προπονητή. Γνωρίζει πως έχει στα χέρια τους δύο ποιοτικότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές και θέλει να τους εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο.

Στην πρωινή προπόνηση που έγινε στο αθλητικό κέντρο της Γκενκ o Πέδρο Μαρτίνς τα είπε για λίγα λεπτά με τον Κώστα Φορτούνη και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο Πορτογάλος κόουτς μίλησε ξεχωριστά με τον καθένα και όχι και με τους δύο μαζί.

Είναι φανερό πως ποντάρει πολλά και στους δύο ποδοσφαιριστές. Τους θεωρεί σημαντικό κομμάτι της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αν αυτοί οι δύο «δέσουν» μεταξύ τους είναι βέβαιο πως ο Ολυμπιακός μόνο κέρδη θα έχει. Λάζαρος και Φορτούνης από την πρώτη ημέρα είναι πολύ κοντά και προσπαθούν να συνεργάζονται όσο το δυνατόν καλύτερα.