AEK: Αύριο (17/9) ανακοινώνεται ο Μοχαμαντί, τέλος οι μεταγραφές

Ο Μιλάντ Μοχαμαντί πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και αύριο (17/9) θα παρουσιαστεί και επίσημα από την ΑΕΚ. Τέλος οι μεταγραφές στους «κιτρινόμαυρους», αναλυτικά οι 14 προσθήκες του καλοκαιριού.

AEK: Αύριο (17/9) ανακοινώνεται ο Μοχαμαντί, τέλος οι μεταγραφές

Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις έχουν απομείνει για την οριστικοποίηση της απόκτησης του Μιλάντ Μοχαμαντί στην ΑΕΚ.

Ο διεθνής Ιρανός μπακ χαφ πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και αύριο (17/9) αναμένεται και τυπικά πλέον να βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την «Ένωση».

Με την προσθήκη του 27χρονου ποδοσφαιριστή οι «κιτρινόμαυροι» ολοκληρώνουν πλέον και τις κινήσεις τους στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Κόντρα στα σενάρια που ήθελαν την AEK να κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις λίγο πριν το κλείσιμο της προθεσμίας για τους ελεύθερους παίκτες (σ. αύριο, 17/9), εν τούτοις η «Ένωση» δεν θα προβεί σε κάποια άλλη απόκτηση.

Στο δείπνο της ομάδας χθες βράδυ στη Γλυφάδα, παρουσία και του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο διοικητικός ηγέτης των «κιτρινόμαυρων» συζήτησε με τον προπονητή Βλάνταν Μιλόγεβιτς και αποφασίστηκε οριστικά η προσθήκη του Μοχαμαντί να είναι και η τελευταία για την ομάδα.

Συνοψίζοντας λοιπόν, οι 14 προσθήκες που έκανε η ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι είναι οι:

Τσίτσαν Στάνκοβιτς, Κλεμάν Μισελέν, Λάζαρος Ρότα, Ογκνιεν Βράνιες, Γεράσιμος Μήτογλου, Γιώργος Τζαβέλλας, Εχσάν Χατζισαφί, Αλέξανδρος Παρράς, Νταμιάν Λε Ταλέκ, Ντάρκο Γέβτιτς, Στίβεν Τσούμπερ, Νορντίν Αμραμπατ, Σέρχιο Αραούχο και Μίλαντ Μοχαμάντι.