Άρης: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Ιωνικό

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα με τον Ιωνικό την Παρασκευή (17/9) στη Νεάπολη. Μέσα για πρώτη φορά ο Μοχάναντ Αλί

Άρης: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Ιωνικό

Στην αποστολή του Άρη μπήκε για πρώτη φορά ο Μοχάναντ Αλί ενόψει της αναμέτρησης με τον Ιωνικό στη Νεάπολη για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεση του τους Γκαρσία, Λούμορ.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (16/9) και εν συνεχεία ανακοινώθηκε η αποστολή. Θυμίζουμε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης στην πρεμιέρα έμεινε στο 0-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο τον ΟΦΗ (0-0).

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό, στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Η αποστολή της ομάδας μας (το μεσημέρι θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι (17/09) στο γήπεδο της Νεάπολης (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Ντένις, Γκάμα, Σάκιτς, Ιτούρμπε, Καμαρά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Ντιαγέ, Μπερτόγλιο, Σάσα, Τζέγκο, Χαϊροβιτς, Ματίγια, Αλί, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Δεληζήσης και Μάνος»