ΟΦΗ: Μπήκε στις προπονήσεις ο Καμάου

Ο Μπρους Καμάου μπήκε στις προπονήσεις του ΟΦΗ και υπολογίζεται για την αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ, την Κυριακή (19/9). Ο Νίκος Μαρινάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, συνεχίζοντας παράλληλα θεραπεία.

ΟΦΗ: Μπήκε στις προπονήσεις ο Καμάου

Μια επιπλέον λύση για τον Νίκο Νιόπλια ενόψει ΑΕΚ. Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου, είδε τον Μπρους Καμάου να μπαίνει στο πρόγραμμα της Πέμπτης (16/9) και έτσι να υπολογίζεται για το ματς της Κυριακής (19/9) με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Ηράκλειο.

Ο Νίκος Μαρινάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, συνεχίζοντας παράλληλα θεραπεία. Θυμίζουμε πως ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα μετά τον αγώνα με τον Άρη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Με τον Bruce Kamau να προπονείται κανονικά, συνεχίστηκε το πρωί της Πέμπτης (16/9) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αγώνα της Κυριακής (19/9) με την ΑΕΚ.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ενδυνάμωση στο γήπεδο, παιχνίδι μικρών σχέσεων, ασκήσεις τακτικής και τελικό παιχνίδι.

Ο Νίκος Μαρινάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, συνεχίζοντας παράλληλα θεραπεία, ενώ τα ατομικά τους προγράμματα αποκατάστασης συνέχισαν οι Miguel Mellado, Jon Toral, Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (17/9), στις 10:00», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ για την προπόνηση της ομάδας του Ηρακλείου, την Πέμπτη (16/9).